Saturday, September 12, 2009

Putrajaya terbaek :)

Continue ;

Boleh dikatakan Gathering Obsess yg ke4 lah :) Walaupon hakikat nya ahli sebenarnya hanya 6 org sahaja :) Yang lain pasangan couple couple mereka , anyway Thanks to Nizam kerna menjadi photoghafer tidak berbayar pada malam itu . Anda sangat pandai , saya amat kagum ! :) HAHA . Penat ou bergambar , makan tak banyak mane pon . Tapi leh tahan la makanan kat situ , Sri Penang . VVIP rooms lagi ! :D Thanks semua semua , aku seronok sgt dpt jumpe koranggg !

ban :)

lepas makan :)


Masjid Putrajaya :)


Padang ? :) haha!

Thanks sgt sgt kat Aten and Faqtee . bwk i jalan jalan , siap pakej shopping kat danau lagi . HAHA ! U , kantoi ngan shah okayh i tipu die tu , haha ! U tahu sapa kantoi kan i ? My mum , kan kite jumpe die kat sane . Then ari tuh mase i balik umah , confident je die tanye "Leen beli apa je kat danau kota mlm tu" HAHA . i dah gelak sakan nih :) Biasa lah , kena basuh la i malam tu ngan Shah ! ;( Padan muka kan .


Muka kepenatan yg amat hari tu , daripada 830 pagi kott sampai 4 pagi non-stop .gile ke tak penat , tapi muka maintain ni ;) HAHA . Edit lebih sebenarnya ! :)

Bye Bye ~

4 comments:

Anonymous said...

hahaha.
cntik nyer kte lyn.
ak xnmpk pown cendawan kt pdg tuh
xp putri2 yg amat jelita adalah..
cewah ~
;DD


hahahaha.
love u syg
cian u kantoi.
sbr taw :P

_aten_

girlibra said...

haha :) takpe ,
kejap je dia mara.
hehe !

KZ said...

Lawanya 2 gambo last tu. Seriously lawa :) Nanti nak tgk yg lain2 jugak eh ;)

girlibra said...

hehe. tgok la sapa photoghaffer nya.dah tentu tentu anda kan :)