Thursday, September 10, 2009

sama weyh ! :)

Aku baru terperasan sesuatu yg sama , sebenarnya mcm normal je kalu sama . Tapi situasi itu yg menjadi kan ia agak lucu ea . Aku rasa sesetengah pihak je yg paham apa maksud aku :) HAHA . Takyah explain kott . Kakya kakya ; comment sikit ~
Aina , make sure hang p beli satu pasni okayh . Sha and Yana ,korang satu taste ea :) tak tahu plak dow . HEHE . takmo mara post ini ea ! plsssss :D



Yang penting ni :) dua dua wat picture ni wallpaper taw . HAHA !
COMEL KAN ?

2 comments:

kya said...

hehehehe linlin
neyh post bikin panas wooo!!!
sebelum cik lana bace baek lin buang post neyhh
minah tue dah la x ngam ngn dierrr..
a'ah artis mmg nk beli pun
biar ckup korum 3 org pkai baju yg sama uhuhhuhuuu~~~~~~

girlibra said...

HAHA :)

alaaa . just fo fun je post nih .
asik cite cite sengal je :) kali ni biar yg reality plak :D yana syg . jgn mara ea ! ni post maw manja manja aja .hehe ~