Friday, October 23, 2009

Bukan sekali , tapi dua kali .

Konvo semakin hampir , kira kira seminggu lebih je lagi .Pasti semua da menghitung hari kan ;) Hope semua plan aku berjalan dgn lancar , amin~ Hurmm.... tak sabar rasanya ,time ni la aku nak jumpe semua org , pastu nak peluk peluk (girl je lah!) . Rindu korang weyhhh!! Sumpah tak tipu! (xmo nages pls pls, tu je aku harap kan) :D Ini bukan kali pertama taw aku naik pentas dan salam ngan org atasan , ini kali ke-2 . Aku da aku experience la kira nya , kan kan ! :DD



Dulu ,

4 tahun lepas , di SMKPJ pada HARI GRADUASI (kali ke berape aku tak ingat lol!) . Perasaan yg jenis apa tah, aku pon tak berape nak sure ;( Pilu je nak tinggal kan sekolah , padahal aku bukan selalu gie sekolah pon . Sayu je nak tinggal kwn kwn , padahal geng aku bukan ramai pon . Sedih je tengok cikgu cikgu , padahal aku bukan murid fav cikgu pon . Tapi itu la hakikatnya , perasaan yg sgt sgt menyesal kerna tidak menghargai waktu sekolah. Akhirnya , aku sedar . Aku bukan budak sekolah lagi . Aku harus tinggalkan semua , tapi tkpe laa kan! aku masih bwk kenangan itu bersama :)


kiri ; YB Dato' Mad Aris ( ADUN KG PANDAN)
tengah ; Puan Fazilah Ibrahim ( GURU BESAR )
kanan ; ME !

Even kali ke-2 pon , sure tak sama dengan yg dulu . 4 tahun lepas hanya Spm , tapi kali ni Diploma ; pasti lagi 'gah' kan . Hurmm ..so everyone get ready la ea :DD

Semoga jerawat tak naik
Semoga aku tak nages
Semoga aku jumpe semua kwn kwn
Semoga aku tak tersungkur
Semoga hari itu berjalan dgn lancar
Amin~

Kepada kwn kwn yg tak dpt konvo ths year , its Oke la babe .
Next year ada lagi kan :) tkpe tkpe ,janji still dpt konvo kan ;)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sekilas pandang ;)

Tahniah kt Syam dah naik pangkat ;) dah pakai baju biru okayh ! :D
and kat Mama Azmah juga *mama yana!*

Tahniah kat Tira gak , da start keje baru ;) Gaji pon da baru , enviroment pon dah baru . Alhamdulilah , dah leh kumpul duit tok kawen ! :DD

&&

HAPPY ANNIVERSARY KAT ALIA & FA
3 bulan kan :)
fa! jgn nak mcm mcm ya.



2 comments:

Anonymous said...

lin time kamu last day kat sek ade ceremony cmtue kew?
hebat!!! sek kya x de pun naek pentas neyh hahahha

x sabar kan nak convo tp cam rase nervous pun ade gak hahahha

nnt jumpe kat sane ea.. tp nnt time nak balek kamu jgn nages lak tau?? promise keyh?

tp masalhnya convo kya belah pagi? kamu dpt jumpe kya kew? sedih la kalo kite x dpt jumpe... kamu janji nk tgk kya kn??? jgn lupe bawak bunge sekali ye ;P

nurlinajohan in the house ! :D said...

aah :) sekolah jahat pon ada benda ni . bestkan. hehe :DD

hurmm. tu lahh.. mcm mcm perasaan ada ! :DD
oke promise..

:)Insya-allah dpt..