Tuesday, October 20, 2009

Hurmm.. layan kan sahaja !

Bile bosan datang, aku secara semulajadi nya akan melawati web web yg leh ilang kan mood itu , tapi web pertama mesti la Y8 :) Kat sana mcm mcm games ada , menembak , memanah , memukul , memasak , memanjang , bercium , beromen , bersolek , bershopping , erti kata lain mmg semua ada lah :) Tu yang best tu. Kalu da start main game tu , mmg sampai abis level die aku main. Memang tak kenal erti putus asa la Cik lin ni . HAHA :DD

Ini hasil nya , HEHE !



*


Sekali sekala menjenguk di YM , kelihatan ramai jugak yg online . Mari berborak seketika ; Alia bercerita tentang konvo , Fa tak abis abis NASI AYAM die ; zalim ou nak letak nama aku Nasi Ayam kat ym :) *sengal* dan Awien tk abis abis suruh aku updated blog . Aku ni da mcm pengarang komik kanak kanak dah rasanya . Dan respon kakwen "Aah la betul , suka baca blog lon. best!" . Mungkin la best, sbb kamu hanya membaca . Cube kalu kamu disuruh menaip ! mane mungkin sepanjang ini kamu merepek ,kan Awen syg . Yang tak blh bla makcik ni tk abis abis panggil aku LON LON . Lin lahh !! :)

Ye ye mmg ada cerita best nak share ngan semua ; Cerita Percutian hari tu lahh . Tapi nnti ye kwn kwn , gmbr banyak harus di sekat . Biasa lah 18 SX . HEHE :DD Tengok la esok ke , luse ke , hurmm .. next week ke ? HAHA. Mesti bengang je kan , tunggu cite lain tapi cite lain yang kuar. HEHE ! :D (aku pon nak gelak jahat la mcm yana)


2 comments:

jai@jezz said...

alahaiii... tetiba aku rasa tgh ari ni nk makan nasi ayam... ermmm... =P

nurlinajohan in the house ! :D said...

ehehe . u nih!! :DD