Monday, October 12, 2009

Mood tidak seragam ! #$%&

This week mood betul betul tak seragam , mcm mcm masalah dtg . Aku jemu lah , bosan tahu tak . Problem jangan ko dtg wat mase ni blh takk ? Pleasee . Dah la nak pegi Oliday asik postpone je , mula mula dymia masalah kewangan , takpe lah . Pastu Ery plak tak dpt cuti sbb ada mengundi kat PD and ths week nak pegi kakak syam plak wedding . Stress stress stress ! :(

Bagi aku sedikit masa blh tak ? Sedikit ruang ? Tepi sikit tepi tepi ....


Fuhh , ok mcm ni . This week kalu de apa apa lagi yg menghalang ,aku tekad pegi berdua je ngan angah . Takpelah , janji pegi ! Keadaan da kritikal kot , aku perlukan kedamaian ,aku perlukan ketenangan , aku perlukan keamanan . Sekejap pon jadi lah . Boleh kan ?

******************************

Tiada apa yang indah pon last week , plan nak jumpe yna pon cancel , plan nak lepak ngan kakwen pon cancel , plan nak cari baju konvo pon cancel . Akhirnya aku hanya dpt jumpe Anis ; last minute plan gak menjadi :) Die da kurus ou , tunggu aku plak ! :D

Then ptg pegi open house umah Ateh , thanks for bbq . Tapi mcm lari tema je , open house raya makan bbq ? HAHA, moden sungguh zaman skrg ! :) Tak kesah lah kan , janji makan free . Tak sempat snap picture banyak sbb aku menjadi kerajinan menolong tuan rumah di dapur . HEHEE~

sayang mereka sgt sgt :)


Ahad ; Plan asal nak ke Rumah nanad , Aten ajak ke sane . Tapi kepelikan disitu sbb aku tak dpt Undangan dtg pon ? Takkan nanad tak blh msg aku kan ? Emm . its okayh ,takde krdt barangkali . Tapi kesudahannya tak pegi sbb terlalu lewat . Jadi aku plan benda lain ,Jadi kali ini ke Ampang Park bersama angah and mia. Oh lupe nak cite , aku ngan mia da pulih seperti biasa . Alhamdulilah kali ni tak lama, HAHA ! Yannggg takmo touching touching okayh , aku tak penah tinggal kamu kott ! :P Kesimpulannya pegi Ampang Park nak cari baju melayu syam tok wedding kakak die 18hb ni :) Penat mencari , akhirnya jumpe jua tapi kena lah tax lebih cikit; duet minyak , parking , peluh . HAHA :)) Kesudahannya aku yg tak jumpe baju konvo , banyak pilihan kat Ampang Park tu tapi tu lah . Yang berkenan di hati takde lagi la bhai :( Kesian kan , nnti nnti je lahh!

Sempat lagi minah minah ngokngek snap gambar kat kete idaman nih ! :D

Malam tu sempat lagi g karaoke before balik Klang lama ; Kali ni hanya berempat , Aku ,Mia , Afiq and Bie sygg :) Masih di Superstar Karaoke . Abis melalak kali ni , masih ke NZ pekena char ketiuw basah . Mmg kenyang abis lah :)


Tamat tok minggu lepas :) Kalu tanye kenape tak banyak gambar .

Jawapan die ; *baca tajuk!*


No comments: