Thursday, October 29, 2009

Pengambilan jubah !

Semlm hari pengambilan jubah kat Unisel, so mcm biasa aku g gan Hana . Fiza and Dila pon join sekali , Dila da lain lahh , dah girl sikit . tapi ROCK still ada lagi . Ganas betul la adik hana nih ! :DD Sampai unisel lambat , mmg sure la ramai kan . Apa pon before ambik jubah kena ambik cop dulu , tanda pengesahan da bayar ke belum .


61 orang oke kena tunggu , OMG !
Penantian satu penyeksaan kot! :(
Nasib still de aircon

Then dah selesai ambik cop kena beratur plak , dah mcm ular .
Mula mula jujur je kan beratur, pastu lama lama. tak tahan !
Potong memotong berlaku disitu ye :D MAAFLAH YEEEE :)


Aku taknak tunjuk jubah mcm mane, sbb bagi aku SANGAT SANGAT BURUK . Jujur katakan ,aku tak suka colour die ! Kelabu ? Kerawang biru , tetiba ada purple plak ? Hanjing punye colour tahu !!!! Memang takde keseleraan aku nak show kat blog nih ! Tunggu je la muka terpaksa aku memakai nya mase konvo nnti yekk! :)) Tak dpt snap picture ngan jubah pon tkpe , kwn kwn kan ada. Ramai gak aku jumpe time tu , semua dah lain ! semua pon berubah kan ! :DD Tapi ada yg sama pd mereka :) masing masing ckp aku GEMOKK ! :D

Me and Hana ;)

Me with Alia ;)

Me , Yna , Aina and Kakya :)

Ban , Me , Ila and Alia :)

Me , Ban , Liyana , Wana , Fiza :)

Lepas settle tu , g makan jap . Then terus balik kl . Matlamat utama nak cari baju :) Bukan semangat sgt la , tapi baju raya aku buruk laa so terpaksa beli lain jugakk :( Hurmm .. Cari punye cari akhirnya jumpe jugakk baju aku ngan Hana , colour apa itu tunggu konvo nnti yup ;DD So sekarang , tinggal kasut je la nak beli pastu semua selesai , tkmo pening pening dahh ..

Best gakk kuar ngan Fiza cousin Hana ni , satu kepala doe. Sebelum ni pon da kenal , cume tak berkesempatan nak gelak sama sama , HAHA :) Die gelak mcm aku kott !! Yang Si Dila tak abis abis panggil aku Bibikk!! :) Nak kena Si Dila nih taww ..

Me , Fiza and Hana *muka kepenatan*

Me and Dila (saje je buat rawkk tuu ! die kan rawk!)

Ok kawan kawan , tak sabar nak jumpe korang semua berpakaian jubah yg buruk penah aku jumpe , even Nanad kata "Bole tahan lah dr merah yg menyala, kuning mcm india. haha " . Aku tetap tak suka!! Geli nak pakai tahu ! :) Tu la mengutuk jubah org lagi ,colour jubah sendiri lagi buruk. kan kakya kan kan ! :DD Anyway korang , get ready okayh ! :)

Next plan ; Balik keje kang , direct jumpe Mia n Syam kat Pavi . Syam nak cari baju , and aku nak usha kasut . Hope sgt jumpe hari nih . Amin~ Then malam nnti may b Mia terus antar ke rumah Kakya kot. Aku tido sane lol , pegi ngan diorang :D Sok nak g Unisel lagi, ada rehearsel.
*betul ke aku spell ? HAHA*


*keburukan muka terserlah ye,
mungkin kerana cuaca unisel yg agakkk sejuk
ataw pon mmg semulajadi buruk . nilai sendiri (:

No comments: