Monday, October 5, 2009

Selamat Hari Lahir Nurlina :D

Allah selamat kan kamu , Allah selamatkan kamu , Allah selamatkan Cik Nurlina , Allah selamatkan kamu ... Yeahh , dah 21 tahun akhirnya :) Lambang kebebasan lah kan , kennape selama ni tak bebas lagi kah ? HAHA . Terlebih kott :DD . Pejam celik pejam celik aku da 21 pon ,tua tak la tua sgt , tapi kire lama gak la idupkan . Time kasih mak , melahirkan seorg budk nakal ke dunia ,melihat ragam pelbagai manusia . Tima kasih Abah atas pengorbanan mu selama ini , akan ku balas semua nya kelak agar engkau bahagia . Janji ku , mak ngan abah akan bangga melahirkan anak ini kedunia . Tima kasih Along , Angah atas semua semua yg terjadi . Aku pasti kite mmg dilahirkan untuk berkongsi cerita yg sama . Yin sgt korangs sgt sgt , even gado pon korang tetap kakak yin dunia dan akhirat .Lin taknak kakak laen .Tima kasih jugak kat kwn kwn semua , taknak sebut nama blh tak ? Korang terima aku seadaanya ,aku tahu aku tidak sempurna . Tapi aku masih cube menjadi seorang kwn yg baek dan kat bie jugak tima kasih , tima kasih tima kasih ;( sgt sgt .Hidup aku kali ni mungkin akan lebih perfect dengan usia ini ,Tapi pasti akan ada yg terlepas pandang , pasti akan ada yang tak lengkap . Mulai hari nih , aku nak mulakan semua kehidupan aku . Insya-Allah semua target akan terlaksana . AMIN~

Thanks tok semua kwn kwn yang wish semalam , yg terlupa tu ramai kot . Tapi takpe , adatla kan! :D and very very sorry kepada syg syg yang call , Aku dah tido . Actually aku terlebih tido , stress !! Tahun ni , my besties Nor Damia bg hadiah yg paling special and aku akan ingat semua tu . Thanks so much babe , aku harap kau bahagia la ngan jalan yg kau pilih . Mmg selalu begini and selalu aku je yg mengalah , kau mungkin taktahu hati aku mcm mane . Tapi takpelah , cincai kira lah ! Aten ; U cakap die syg i sgt sgt ? Kalu die syg i , die takkan rosak kan bufday i tahun ni . Sumpah takde mood . G jahanam lah !

Aten fly g langkawi semlm , best nya . Semua berjalan ngan lancar , tapi aku ? Oliday tunggang langgang , semua cancel . Macam sial kan , mulanya aku tak kesah. Aku paham je kot , semua ada masalah and aku tak leh nak paksa org . Tapi kalu silap org kau nampak , silap diri sendiri kau nampak tk babe ? Aku mls nak ckp sapa salah , aku mls nak pk . Aku okayh kan je , may b next time leh pegi lagi , Tak lari pon Oliday tu . Tapi seriuslly terkilan sungguh , next time kite g ea bie , sian b ! ;(

Apa pon thanks tok korang yg kononkonon nak buat suprise bufday tok aku. Plan korang tak menjadi lah . HEHEE~ Apa daa .... Apa pon thanks sgt sgt , best kot ;)


Perancang tak bertauliah , haha !
Sweet couple yg ikottt kan aja .
Tetiba je bie ada ? kata balik shah alam ,
patutla aku find finder tk dpt. Ngek ! :D
Siap bwk kek sebesar ini , die cocok lolipop .
Sambil ckp "sorry yangg kedai kek da tutup !"Kreatif gak lah :D HAHA
Love ths :D
Isyam pose nak model je :) Cantek ke kau ?
Thanks bie,kerna menipu :P
Girls only ; Syam sebok nak masuk ;DJom g makan , lapar la ..