Friday, October 9, 2009

Selamat semua nya (:



Happy Birthday Anak Suhaime ;)

Semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki , dipermudahkan perjalanan dlm kehidupan . dirahmati , direstui , diredhai , apa lagi ? semua semua "di" lahh . HEHE ! and hope semua Impian/harapan/cita-cita menjadi kenyataan. Amin~ Weyh,minah ! Sabar sat ayai ngah kumpul duit lah tu , nak kawen kan kan :D

Sayang sayang , kau ingat tak ? aku kenal kau mase sem 1 dulu . Aku pk kau mcm taknak kawan ngan aku taw ,ye la ko kan mcm belagak belagak sikit , HAHA ; nak kawan ngan tra je mentang mentang tra cun. huh! Lama lama tu baru okayh , start ok mase main futsal kan :) Ingat lagi kan , time tu sheda pon ada lagi . Kau takde la sombong mane pon , may b org yg tak kenal ko tu anggap kau begitu sbb muka ko yg ganas tu kott . Tapi kalu da kenal , kau ni agak kegilaan jugak la :) Yang penting baru aku tahu kite ni satu kepala dan senasib , oleh sbb itu lah sampai skrg kau masih tetap dlm carta tetinggi besties aku :DD Yangg, kau tahu tak apa yang aku paling suka kat ko ? Kau ada matlamat tersendiri , kau de target dlm hidup . Aku cube juga jadi mcm ko . Tapi mane mungkin sama kan ? :)

Yanggg , apa pon yg kau alami dlm kehidupan kau mmg aku respect abis lah . Mane mungkin aku sekuat itu , tapi kau mampu . Bak kata kau "Aku sampai kering air mata lin , sbb syg sgt kat die " HAHA . Tak kesah la kan , janji setiap kesusahan itu pasti ada kebahagian dipenghujung nya . And apa yg paling aku ingat , kau penah ckp "Apa pon jadi aku akan bwk nurul sekali , die satu satu adik yg aku ada" ,aku touching kott time tu . Semangat sorang kakak , mane mungkin Nurlina begitu ? :(

Cik Lyana , kami semua syg kan kamu taw :) Itu bukan ayat aku , ayat kakya . Kalu ayat aku ; HEY MAKCIK YANG SUKA BUAT MUNCUNGG !! SAYA SAYANG AWAK SGT :) APA PON JADI KITE TETAP AKAN KAWAN SELAMANYA , AND PLEASE JGN PERNAH LUPE SAYA WALAU SEDETIKK PON . BOLE?? hehe !

Muaaaaahx!! ;*)


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tak lupe jugak kepa
da ;

DATO' RAHMAT :DD HAPPY BIRTHDAY !

yang ke berape tak tahu la kan , yang pasti Selamat Hari Lahir yee :)
Hari ni die takde , actually da seminggu takde. So , n
ext week la celebrate nampaknya :) Tapi takpe kott , kami da de card special tok die :) siap gambar lagi okayh .

Chengggg jenggg jenggg !!


Zoomm sikittt ! :)


Besday die , kami yg dpt hadiah :) HAHA . Cap SKVE , Thanks!!


wOOOWWW, Buka Fb tahu tahu ada lagi sambut bufday hari ni . HAHA :)
Ramai gile ! Anyway ,


Happy Birthday Kakpah :)


Aku simpan lagi taw picture kite time sekolah dulu , tapi tu la . nnti aku upload ea kalu okayh lagi . HAHA :)) Ucapan seperti biasa lah , Semoga dihari jadimu tahun ini memberikan seribu erti yup :DD

******************************************

Good Luck tok Nanad saya yang akan mengadap paper final die tok last paper :) Semoga apa yang die baca akan kuar seketul seketul , Amin~

6 comments:

Anonymous said...

hepi bufday liyana sygss,,
heheheheh..
mcm xcye jek umo ko dah 21 kn? kn?
huhuhuhhu..
>> linn : ko pon lawa gak pe..
:))
tapi mmg bes ms 1st kite
kenal,,siap salam2 lagik,,
tuka no tepon and kite stil
bekawan smpai skg kn??
heehheh...
tiera ;))

girlibra said...

blh plak si tra ni wat ucapan kat sini . haha :))

banyak la ko lawaa ! :P

yes tra, skrg dan selamanya.

Anonymous said...

hehehe

ku pun syg die dan kamu adik adik ku... aku neyh byk adek sgt la ;)

sem 1 first kwn lana kya knl mesti la tra.. mane x nya selalu pakse aku suh lana kwn tokyoo!!!
aku benci tau tra!!! kya penyokong kuat ayai wlupun kdng2 buleh saket jiwa ngn die hehhehe

pastu knl putri lak die selalu dtg umah bg teman lana menagis tiap hari2... pastu baru rapat ngn lin lin plak itu disebabkan kueh bahulu ngn ank TNB ingt x? lin? =)

korang x pelik kew? kya neyh kya lbh rapat ngn korang dr kwn ku sendiri??? smpai timbul mcm isu2 lana la yg selalu kuat kn kya time kritis x lupe jgk ngn kata2 semangat dr seorng adik linlin ku :)

yg pnting korang jgn tingal kan kya ea... ku x de sesape selain mama ngn abah :'(

Anonymous said...

alahai kya nih,,
mane da tra pakse loll !!
jaat la kya nih..
dah la wat karangan sedih..
hukhukhuk..
kami sentiasa bersamamu wahai kya..
huhuuhuu,,
bak kate lin
" sekarang dan selamanya"
kn linlin? kn???

girlibra said...

apa ni kakya , hari best best buat ayat touching plak da :) takmo sedih sedih la, takkan kami semua tinggal kamu . kamu yg tinggal kami :( haha !

lin syg kakya taw .
:) ye betul . kakya kan mcm along linn . hehe ! :D

yna pon syg kakya . ala ala .comel je :) kami semua hargai kakya.
sbb kamu baik la munirah , tapi baik berpada pada taw kakak! :DD

laana said...

yeay..21!hehe.. tira lum lg.pra matang..kya da matang sgt.haha..


alalala...sayang semua ketat2 la..
tp yg dato rahmat tak sayang..sebab aku tak kenal.hahahaha.. :D