Friday, October 2, 2009

Semasa ke semasa .

Aku rasa takde apa pon yang best musim skrg , tak ada apa pon nak di kongsi kan . Aku bosan ngan kehidupan skrg dan hanya mengharapkan ada sesuatu yang baek akan berlaku . Tapi aku tetap bersyukur semua masih berjalan dgn lancar seperti yang aku arapkan . Cume ada la sebahagian hal yang agak peribadi belum dapat dicapai . Pahal ayat aku mcm skema je weyh ?!! HEHE . Actually aku nak cerita pasal konvo , semua da bising bising pasal surat konvo yg sampai kat umah . Aku , nad je yg tak dpt lagi . Nad bimbang gile , da la die de exam skrg . Sian kau nad , its okayh ! kau ada aku , sbb aku pon tak dpt lagi . HEHE . Bak kata yana "nak cepat g unisel ambik sendiri , nak tunggu die antar kat umah mmg lambat ! ada peringkat apa tah ?! " . HAHA .Aku pon agak kerisauan , tapi takde apa kott dah tentu tentu semua tahu Unisel agak lemmm kan . Aku masih menunggu , tapi dari apa yg kedengaran bayaran tok konvo sgt la mahal . Sewa jubah je da RM250 , siap pakej gambar RM160 , Baju lagi ? kasut lagi ? (Bak kata Alia "kasut nak 1.5 inci " blh plak nak mengukur kasut org ! ) Banyak kan , aku rase mahu jadi RM500 gak kott ? kan ! Kenape mahal sgt ? dah abis study pon masih bermain dengan duit ke Unisel oi , padahal nak ambik sijil sambil tangkap gambar ngan Yb je kott ? Tapi harga mcm nak pegi oliday 3 hari 2 malam je bhai !! Tapi takpe la , tok aku sekali seumur hidup kot pasni takde da la . Aku masih mencari cari idea mcm mane nak bodek abah , ye la da keje mesti abah suruh guna duit sendiri . Takmo lahh , syg lahh . Lin kan nak menyimpan , mane leh guna duit lin . HEHE ! :DD . Bile memikirkan persoalan baju apa , aku sendiri tak tahu .Ramai yg aku buat survey kata nak pakai baju kebaya , alah badan i tak fit mcm dulu lah TAKMO LA. HEHE :) Gedik en , tah lah tapi pada pandangan aku , aku nak pakai pakaian yang ringkas je . Senang aku nak bergerak , kang over over sgt Unisel tu da la SEJUK NAK MAMPUSS KAN . Jadi aku dlm prosess mencari gak la , sapa nak teman aku ??? Yana jom survey baju ! HEHE , Tapi kalu takde yg berkenan , aku balun je baju mane yang ada . Dah tentu tentu nnti pakai jubah tutup baju gakk !! :DD Wahhh , aku da mula berangan ni , lambat lagi lin . Sebulan lagi kott , sbr sbr ! Lambat tak lambat la si Alia da booking photoghafer kot :D Suka suka, make sure picture aku paling banyak ea yangg , pls !! Nad , hang taknak bawak Nizam yang hebat tu ke ? HUHU ! Sorry la post kali ni mcm over sikit kan , tapi aku naik ghairah dah nih . Lagi pon rasa nya tu la kali terakhir nak jumpe classmate semua , pasni tkde da nama Unisel dlm blog aku . HAHA ! Sebenarnya aku bukan tak sabar nak konvo . Aku tak sabar nak jumpe kwn kwn . Rindu gilakkkkk kott ! Tambah tambah geng Watson , RP ngan EP . Lama tak mengutuk dorang , HAHA ! :) Rase rase nya umah mane aku nak stay nanti ea ? Hostel Erin lah , ke Alya , eh Aten lah ? Aten da dok hostel ke ? Ila pon okayh . Ban ke . ermm . HAHA . Over aku kan , dok je la kat cafe tu ! :DD Sapa nak teman aku ? Angkat lidah . HEHE , tak tahu meyh ? Suruh yana ajar , die pandai ! HAHA .

2 comments:

Anonymous said...

jolly:
haha. bole2. aku tau ko windu hostel.

girlibra said...

haha. haruslah :D