Monday, October 19, 2009

Tayar LOBOSS !

NAAAAHHHHHHH , AMBIKKKK KAU .


Pagi pagi da buat mood aku lari , da la penat semalam pon tak abis lagi . Pagi tadi , nak pegi keje blh plak tayar buat hal .Kena paku la ! Dah nak dekat sampai opis da kott . Nak taknak kena la tukar tayar , col bie tak angkat , col papa tak angkat , col semua semua tak angkat . Arghh stress !! Akhir sekali , ajak mak buat sendiri .


Mak sebok tahan kete yg lalu lalang , macam la dorang nak tolong kan . Nama pon rakyat MALAYSIA ! Berat tulang , berat darah , semua la berat !! " dah la mak, takyah minta tolong org , blh buat sendiri kan !" Aku mula naik angin . Mak pon stop lambai tangan mcm artis popular kat highway . Tetiba ada kete peronda lebuhraya membantu , Thanks Abg! Kalu tak jahanam tangan saya! :DD Perkhimatan percuma okayh , blh la rosak setiap hari kalu mcm ni :)


Dah nak siap baru la bie bengong sampai , mara tak abis lagi ! :x Nape lambat ? Tak dgr ke org col ? Tido mampus ea , bla bla bla . Kena la dgr ceramah aku pepagi kan, Padan muka ! Tapi kesian plak kat die , da la cuti hari ni . Baru nak rest da kena bangun pagi . Sorry bie :( Nanti ayg claims upah kat mak ea :D


Fuhh , penat kot . Even buat kejap je :( Dah la ari ni ada POT LUCK HARI RAYA KAT OFFICE . Aku bawak kuah kacang ngan nasi impit , staff yang lain tak tahu lahh :) Tengok je la mcm mane jap lagi .


4 comments:

Anonymous said...

sbr syg.sowie la if sbb tgk muvi smlm g wat kowg letey.
jgn mawa2 k.
t cpt tua.
syg lyn.mwah2.




aten

girlibra said...

haha :) takla .
ayat penat tu tak bermaksud tok u la.aten syg ni nak kena taw :DD

:) sayang aten jugak.muahh!

jai@jezz said...

lerrr... kesian kamoo... x leh nk tolong... :)

** saya new follower kamu.. :)

nurlinajohan in the house ! :D said...

hey jezz .
tak mengapa u tolong baca pon da cukup . haha :D
mane u jumpe blog i ?