Wednesday, October 21, 2009

Wedding :)


Sampai Kl je , salin baju kat Petronas . Jumpe Aten and direct g Dewan Maluri , bebudak lain da tunggu kt sane . Sorry again Syam tkdpt nak tolong! Aku penat nak cite panjang , just Wedding biasa seperti orang lain kawen jugak :) Just nice lahh ! :D

With Syam && My

With Mysarah sygs :)

With Yaya && My

ME , Aten , Faqthee , Syam, Huda and Ery

Thanks for ths ;)

And for ths also ;(

Mase nak balik tu , kasut leh plak patah. Nak kata kasut ni da lama tak la lama . HUH!
Gaji lambat lagi tahu ?!! Hurm lantak lah , Balik dari wedding berpecah ngan Aten , kami ke Shah Alam ; bie nak ambik brg kat sane :) Then gi Pasa Seni sat jumpe mama ,bie rindu katanya :DD

Then jumpe Aten balik kat Galaxy , mao tengok PAPADOM . Lagi sekali tak leh sebab lewat sangat , esok aku keje kott :D Terpaksa la tengok cite lain . Hurm. cite apa tah , Pasal robot robot. Nanti la tanye aten , HEHE :)

TUTTT TUTTTT . batery fon abis ;)

No comments: