Monday, November 30, 2009

dua ucapan

Happy Birthday to Athirah Maksum ;)

Kawan cacat saya yg sgt sgt sewel ,
saya doakan yg terbaik di sepanjang perjalanan kehidupan die . Amin~Moga die lebih tabah, tabah , dan tabah. Kami semakin jauh , namun itu tidak menjadi penghalang. Saya juga sentiasa ada bersama die ,Walau kdg kdg die tknampak kehadiran saya . Yaa , saya mmg suka menjadi telinga kepada setiap kwn kwn saya . Tira! Jaga diri kamu elok elok , jgn sesekali lupekan saya okayh! Ingatkan saja kenangan saya menghantar kamu pagi pagi buta di station bus untuk berdating , muka saya ternyata baru bangun tido dan pasti nya tidak mandi lagi , sempat lagi saya menemani kamu sehingga waktu bus itu berlepas ,sehingga kabur dari pandangan mataa. Saaya yakin kamu selamat sampai!


Tahniah buat Sha && An !


Selamat bertunang ye kakak kecik :) Mesti Happy kan , dah ada ikatan dengan yg tercinta! Pasti masing masing sudah cukup bersedia untuk menghadapi dugaan yg lebih mencabar lepas nih, Biasa la org dulu dulu ckp kalu da bertunang nih ,darah manis ; sbb tu sha kena suap gula dgn family An masa majlis pertunang tu kan kan. Ye ye aku tak pegi , tak dpt jemputan lol! HAHA. Tapi aku tahu la mane nak dpt info info bernas ni kan! :D Alhamdulilah la semua selamat ! Hurm, semoga ikatan tue sampai ke jinjang pelamin la kan. Amin~ So , sapa selepas ini ? Mungkin kah Alia ? Mungkin kah Lyana ? Mungkin kahh Hana ? Atawww! Mungkin kah Aten ? Segalanya mungkin! :D Tunggu dah saksikan ye kengkawan !

4 comments:

Anonymous said...

hheheh..
aku ttp sayang ko even kite jaoh,,
huhuhu..
tanx syg !
ak igt lagi kot ko tmankan ak naik bas pg2 bute nk g date..
hahahah...
siap tnye kn utk ak lagi kat drebar bas tuh..
hahahha..
love u sygs kuu...
tiera ;)

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha :D
risau tak sampai je,
hahaha! sesat anak org mampus aku.
:) love u too dear!

Anonymous said...

ak nak ko kawen dulu la :P
aten

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha.
Insya-allah.kalu de jodo.
:) tpi u dulu la aten oi.