Wednesday, November 11, 2009

Merah

Apa kena mengena ngan tajuk itu ? HAHA . Takde apa yg best pun , cume ingin share something bout my company . HEE! Last week, ada meeting psl kelab sukan company . Semua telah di bahagikan , ada 4 rumah sukan (Biru , Merah , Kuning & Hijau). Aku dah tentu tentu la rumah sukan colour tajuk diatas . Saje nak keliru kan korang! HEHE~

Acara wat mase ni aku pun tak berape nak pasti , tapi acara pertama Bowling . Adoi hai , da la aku ni main bowling ke longkang je. HEHEE . Tapi takpe , tak cube tak tahu . Hurmm ... balik keje kang ada training sbb sabtu ni da lawan ngan ahli sukan yg lain kat OU. Alaa malas nya ! HEEE.. Tapi takpe , demi mengalahkan kumpul Biru yg asyik cakap besar tu , aku akan berusaha. Chayok chayok linlin!! :) 'Siap la Makkk , alah setakat biru tu takyah la'


Ini loga kiteorg, ganas kan kan :D


Go RED Go RED !!!
Minggu ini hidup saya kembali ceria . Ini semua sbb semangat yg kwn kwn saya bg , terima kasih SAHABAT ! Ternyata anda semua hebat hebat berlaka menyelesaikan masalah org ! Masalah sendiri belum tentu lag kan kan , sama la mcm saya :) hehe~