Monday, November 9, 2009

Ok

Last week.

Gumbira menjelma dihati ok , mana taknye jumpe Cik Awon & Cik Shedo sayang . Lama gile tak jumpe, lebih setahun ada kott ? :) Lama kan , tapi sikap semua still mcm dulu . Cume Cik Awon kite tu banyak diam plak , sekali sekala gelak sakan tengok kerenah kiteorang .Awon mengapakah ? anda kelihatan tidak tenteram . Ye ye aku tahu la die makan hati , HEHE . Tengok badan die pon da tahu, kurus kan kan . Jeles ou ! Lepas ni leh la dance mcm Adam ,tak lah semput lag.. Hehee! Die kan peminat fanatik Adam ! Sampai sekarang masih setia lagi taw, even skrg da de Aril .. Akim .. Hafiz .. namun Adam tetap dihati. kan Awon kan ? :DD Ingat lag dulu hostel , dlm bilik die tepi katil ada postel Adam , agak besar gak lahh. Kat file die pon ada muka Adam , adoi ! Awon awonn !! Fanatik betul kau ni :DD


Cik Shedo plak maintain mcm dulu gakk , aksi yg sentiasa aktif . Gelak pon masih sama, cara menanyakan soalan pon masih sama . Seriuslly semua masih sama, terasa bagai berada di Unisel plak :D Hehee~Kalu semua dpt kumpul bagai dulu , team team futsal dulu . Memang gamat la weyh! :) Shedo aku ingat taw dulu , masa aku lambat g class kan . Ko je tanye aku elok elok nape lambat , leh gelak gelak lag tunggu aku . Yana ngan tira garang kan , mcm nak mara aku je :( Siap nak bg denda lag kan kan ! HEHE tapi dorang tetap tunggu jugakk.Winduu oi !


Kesayangan ok ! :)


Makan kat Chieken Rice Shop , sedappp ! ;)


Kami wakil dari setiap bilik ; J1-04-03

Just have fun with My syg syg , thanks girls !

Thanks to cacat cacat sedunia yg memeriahkan suasana minggu ni :D hehee~Dari Unisel sampai la ke rumah aku , mmg keje aku gelak je kan ..Korang mmg rawkk babe , sampai nak tecabut kaki aku berjalan kat timesquare tu , adoi hai .. Dengan peristiwa cemas dlm kete tu lag , serius takleh lupe ! :)) Paling tak leh blaa ,aku sikit punye tahan tahan nafsu nak shopping tapi terbeli jugakk benda yg tak sepatutnye. Adoi lin lin ..

Ke Unisel semata mata nak ambik gambar ini lol ;)

Malam sabtu tu ; balik Ampang jap , terus g Shah Alam lepak sane ngan Aten & Faqthee . Hurmm .. kedai mamak mmg sesak la org menonton bola , sini gol sana gol . Tak tenteram nak berborak , tapi layan kan saja . Mata aku da nampak katil da , HAHA . Aku tahan kan aja , mcm la tak biasa kan ! :DD Anywy , thanks to Aten yg sanggup antar i kat Shah Alam . HEHE~

Esok ; Ahad



Bangun tah pkul berapa , aku tak berape nak ingat . Tapi agak kepetangan , and terus tolong bie buka kedai burger die yg baru nak menjadi tu . Hasil kerjasama die ngan Ucup, cousin die la.. Hurm , hope menjadi la kan.. Takde pe yg best pon Ahad tu, cume aku berasa sedikit lega bile semua persoalan telah terjawap . Alhamdulilah , perbincangan selesai dlm keadaan baik :)


No comments: