Wednesday, November 4, 2009

Rehearsal

Ataw erti kata lainnya, raptai la kan ;) Jumaat lepas, sekali lagi aku ke Unisel tok seisi raptai sebelum berlangsung nya Majlis Konvokesyen ke-4 itu . Seawal 530 pagi aku da bangun , bukan sbb semangat lah ngek! sbb aku tumpang Kakya . Naik kete bapak die, so kena la awal :) takut kang kena tinggal plak kann . Aina ngan Yna pon ada sekali , HEHE :) Disebabkan terlalu pagi , Abah Kakya ajak g breakfast dulu , sian Yna lapa sgt tuh , Si Aina plak tak leh makan pagi . Agak blh tahan laa makan kat berhenti Rawang tu ,licin gakk aku makan :) HAHA . Tima kasih Abah ,belanja kami :) Org org TNB mmg pemurah! *statement ni*


Sampai sane mmg terlalu awal ; 830 da sampai kot even start nye pkul 930 HAHA! Jadi kami dok melepak dulu la sambil menghirup udara segar di Unisel .Sampai je nanad bersama kamera die , kami menjadi gile sekejap . Melayan lensa kamera ;) Lamanya tak bergambar bersama mereka . Huh!

Keluar je dewan , flash kamera kiri kana yekk ! blh di katakan di setiap sudut . Wahh! dah mcm artis kena, semua tak sabar nak snap gambar ramai ramai . Aku dah tentu la tak melepaskan peluang kan! :) HAHA . Time tu lawak betul , kwn kakya! Semangat die nak snap picture ramai ramai , tah die kenal ke tak aku pon tak tahu ! Semua die balun.

Obsess girls :)
Lepas selesai je seisi raptai dan seisi bergambar , budak budak DBM ada perjumpaan kat LT FITM , So terpaksa la berjalan kaki ke sana. Terasa jauh gak babe ! sbb da lama tak jalan kaki kott. Teringat plak zaman dulu dulu nak ke class , hurmmm...

Geng Poniran


Geng Rp

Wan gilerr
*tiada hubungan ok , snap sbb baju kami sama colour!*
Rupe rupe nye perjumpaan tok seisi bergambar dengan lecturer untuk setiap Falkulti ;) Dorang semua taknak turut serta, aku je berkobar kobar :) Ye lah , ini kan kali terakhir bergambar ramai ramai , semua budak business ada plak tu .Takpela , berpeluh pon berpeluh lah. HEHE~


Ni baru rehearsal semua da sawan bergambar belum konvo lagi , HAHA ! Apa pon best dapat jumpe semua budak DBM . Ramai gak yang sambung degree , Hurmm ... Aku ?? Tak kan kott . Malas malas malas ! :DD Next post sudah tentu acara yg di tunggu tunggu . So ~

Tungggguuuu!!


Kalu pegi ngan Kakya, balik ngan Hana la . Mula nya aku rasa mcm bersalah plak , ye la pegi ngan org lain. Balik ngan org lain , tapi bile aku da msg ngan Kakya . Everything is Okayh ! Semua tak seperti yg aku sangka, gelabah betul lah! :) HEHE . Sampai je umah , mmg terbongkang aku , mia ajak lepak pon aku tak sanggup . Serius tak larat weyh! Baju tak salah , tak mandi . Boommm terus tido ! Mia balik pon aku tak sedar , tapi takpe keesokkan nya plan nak cari bunga menjadi. Pagi pagi lagi die da kejutkan aku nak g cari bunga, Of course aku pon nak beli . Terutama tok Syam :) Ye la, teringat dulu dulu . Abis sekolah je plan nak masuk U sesama, then sekarang! lepas 3 tahun da abis study pon . Dah nak konvo sesama pon , tak mungkin aku lupe semua tu . Masuk sama sama, abis sesama. Bestkan!! :DD Jenuh jugak nak cari bunga yg murah , A.K.A semua mahal la, tapi tk kesah la bukan selalu pon . Kalu blh, aku nak bagi semua org tapi tu lah :( gaji aku bukan besar sgt . Hurm....


Akhirnya jumpe jugak kedai bunga yg kire ok lah harga nya berbanding yg lain lain , Hurm .. Time masuk pilih bunga tu aku sempat snap beberapa gambar, sebenarnya tak blh snap gambar tapi ni kan Nurlina , benda tak blh tu la die nak buat. AKU PEDULI APA ? HAHA!! Best weyhh. dah la sejukk , bunga segar segar plak tu . Dah mcm kat Cameron Highlands plak kan :)


Pastu singgah JJ , konon nak usha bear murah murah lah . Sekali tengok semua tak comel , ni je yg terbaik ;) HAHA . Comel kan ?! Bf baru mia nih. HEHEE~


Kad ni plak konon nak bg Si Wan , kan bufday die 1/11 tu . Tapi tu lah , ada masalah kewangan disitu , duit abis dilaburkan di bunga :) terus cancel ! HEHE

Sorry Wannn! :D

No comments: