Friday, November 13, 2009

Semangat

Setelah dua hari training, abis segala sendi sendi sakit. Hurm.. nak wat mcm mane kan , nak taknak kena bg support jugak la team sendiri . Even tak berape nak pandai sgt kan . Lepas settle buat pemilihan pemain , aku hanya layak menjadi POM POM GIRL :) Heee~ Takpe lah kan.Kalu aku main pun mesti kalah. Huh!

Kak Jaz semangat tukar kasut, siap baju merah lag .
Aku tak salin salin baju lag kan.

Poyo je budak mokk ni main ,
Pahal ke longkang je lebih. HAHA

Baju baru dapat tadi ;) Sebok dok try .
Size : S ye tuan tuan dan puan puan .
HAHA

Puan Nadia pun nak jugakkk.

Malas nak rotate :P Sorry yaww..

Chayok chayok esok .
go MEGATRON go !
Biarla bie nak ckp MEGATRON robot jahat pun,
Bukan aku layan cite Transfomer tu punnnn. HAHA !!

Moga moga MEGATRON menang esok ,
leh la berlagak sikit. HAHA :)


No comments: