Monday, December 14, 2009

2 org yg bernama Ibu

Happy Birthday Mak && Mama ;)
Aku de dua org Ibu taw, haha.
Pelik kan ,kedua dua Ibu saya dilahirkan pada bulan yg sama.
haha , dan yg kesiannya kami adik beradik lahh! sbb kena jaga 2 hati yg bernama Ibu .
Apa pun Selamat Hari Jadi ya!

Mak ke 52 (13 dec )
Mama ke (6 dec )

Khamis lepas,aku da start cuti .
Jumaat kan hari jadi Sultan Selangor .

Best betul bulan 12 ni , keje 4 hari je seminggu . Gile syokkk!!
So minggu ni plan hanye celebrate besday insan tersayang.
Mulanya ,besday mama . Buat kat KFC ,JJ Maluri je ;D
Mama nampak happy sgt , sampai tk lalu nak makan. Mungkin tidak pernah di sambut sebegitu barangkali . Anak anak die kan kecik lag , so mane penah celebrate katanya .
No hadiah , cuma kek and belanja makan . Itu sudah cukup!

Ini buatan tangan saya special buat Mama ;
actually Mak pun dapat kad yg sama tpi tk sempat nak capture ;(

jeles angah buat,kami pun nak buat . haha! ;)

Best plak jalan dengan adik , haha !
Biasa lah , baru nak merasa ada adik. hihi :D


Lepas settle semua tu , balik la . Sok aku kena bangun pagi , jadi tido mesti cukup . Aku mahu usha keje part time , aku perlu buat semua tu .Takkan aku nak dok melangut kt umah je , 11 hari kot off ! Cari punye cari , terus kena start keje hari tu jugak.Dalam mase 4 jam kena cari kasut itam , stokin itam , sanggul , klip rambut . HAHA . Gile kan , nak taknak kena gak la redah!! Semangat berkobar kobar mahu berkerja ! Ala dulu aku penah keje kat situ ; Hotel Prince (belakang Pavi) lepas abis form 5 dulu ,geng aku mmg ramai kat situ . Sekarang semua muka budk budk baru , tpi aku hadapkan jugak. Bahagian BQT mmg penat, tapi aku suka . Keje mencabar doe , sekali sekala tumpahkan 'wine' atas baju org kenamaan best kott. HAHA!


Hari Ahad turn Mak plak , pagi pagi lag kami da bersiap . Mak tak suka org bangun lambat ,so nak jaga hati die . Kena la kuar awal , kali nih . JJ Wangsa Maju menjadi pilihan , ye lah makanan fav die kat sane . Johnny's restaurants lah ! ;) Mak mmg suka sgt steamboat kat sane , aku pun tk tahu kenapa . Sedapplahh kot ? Aku plak baru nak balut hadiah mak ,last minute la. Kelam kabut kejap ! Tapi nasib, semua berjalan dengan lancar . Mak pun happy dpt hadiah ! ;)

slice cake from Secret Recipe ;)

1..2..3.. tiup!!!

Semua dapat suapan dari Mak , mcm terbalik je kan .
Sepatutnye kiteorg yg kena suap mak. haha! ;DD

Cik noni dpt hadiah la, eeee ~

Ini dari Along ;)

Ini dari saya ;)



Berapa banyak Ibu yg saya ada sekali pun ,
Puan Nooraini tetap yg nombor satu! ;)
I love you so much mum! ;D

2 comments:

liyanaKim said...

happy beday mak long, n cik lin.
hpey tguk hidup korang makin bhagia.

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

alhamdulilah.
semua berjalan dgn lancar.
:D