Thursday, December 3, 2009

Bangsar South

Balik keje semlm aku direct gie Carrefour, baru buka kat Bangsar. Agak besar la jugak, saje je gedik mls balik awal . Mak pun nak cari brg sikit. Hurm, nak dikatakan agak meriah jugak la. Tapi ada beberape benda agak pelik bg aku , tok korang aku tak tahu la kan. Tapi utk aku, mmg sgt unik!


HAHAHAHHAHAHHAHAHHAA
Pelik kan, dah mcm mesin basuh speed dah!
Kalu kena mmg tepat ke bontttttt**
huhu!


Benda nih pun unik,
Selalu aku sebok berebut nak tolak troli.
Tapi kalu guna benda ni tak leh buat keje jahat (langgar org)
HEHEHE .


Dan yg terakhir,
tahu kenape brg brg ni di masukkan kt dlm troli?
sbb supermarket ni takde plastic beg. Dah start kena bwk beg sendiri.Ye ye aku penah dgr la supermarket buat kempen kena bwk beg sendiri nih.
Tapi tk tahu lak dah bermula..Huh!
Nasib lahh blh bwk troli sampai ke car park,kalu tk patah tangan aku nak bwk!


Kakya mesti selalu g sini, umah die dekat kot ngan Mall nih.
Mall ke?? HAHHAA .
Masih tak percaya? Pegi lah ushaa!




2 comments:

Anonymous said...

hahahha
tau xpew sengal kot
mama ngn abah penah gedong sebijik tembikai sampai umh
sebab x de beg hahahah
gila lawak
tp dorang kene la sediakan paper beg ...
betul x?

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha
tgok org pantai dlm pon penah kena taw.tak pelik la aku je kena, haha :D
sebikik tembikai lakk tu.


betul betul kakya, apa punye SUPERmarket lah kan!