Tuesday, December 15, 2009

Hati bergoncang

Sebulan yg lepas , saya jumpe sorang lag org yg penting dlm idup saya suatu ketika dahulu,Happy jgn ckp lah . mmg tersangat , tapi apa yg saya mampu buat ? hanya melihat sahaja,kesian kan! ;D


Hye James Bond ,
Finally ,saya jumpe jugak awak kat FB . kan kan ! :)

Hurm,lama gilakk saya cari awak tao. Gedik kan saya ;P
Ye ye saya tahu ia kisah lama. Takkan saya blh lupe kan mcm tu je ,
ye saya still mcm dulu lahh.
Masih takut nak berdepan dgn awak ,tk tahu la kenape ?
Tiada kekuatan untuk ke arah itu. Hurm, kalu la saya ada keberanian utk melakukan nya tidak la saya perlu menyusahkan org lain.

Pada mula nya sa
ya tidak mahu mengambil tahu hal awak,tpi bile saya pk balik .
Kenape tidak ?
Sudah bertahun tahun saya mencari awak kan ,
menyelidik tanpa henti ,
bertanye kan sane sini dan kini bile jumpe kembali .
Kenape saya perlu berdiam diri ?
haha ,aku dah gile . Sawan fanatik kembali mengganas .


Oh bie , jgn risau saya tetap cinta kan anda !

Itu kisah lama, kisah sekolah .
Ia hanya menjadi kenangan terindah buat saya
dan
kenangan itu akan bersemadi sampai bile bile.
Itu janji sang penunggu yg setia.
:DD


Hey Mr James Bond !
Im Embun , still remember me ?
HAHAHHAHAHA!



Memo ; Die suka gelarkan diri die James Bond ,tk tahu la kenape ?
Yang penting sign die pun ada 007 taw ;D




************************************************


Selamat Bertunang Zal && Ain ,
hopefully sampai ke jinjang pelamin Okayh ~

Zal, Rahsia kau aku simpan taw.
Eh bukan! rahsia KITE aku simpan taw.
hahahha!
fucker la!!
:DD







6 comments:

liyanaKim said...

ni mesti jambul kan. aku komperm. yeyeh. meh sini i add dia. hahaha.ne tahu satu batch ngan bf I

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha :)
ni buat aku syg kau lebih dow.
hahaha, taknak la add die.
malu lahh. haha! sengal kan.
kalu ko ingat lagi nama die, cari la kat fb . mesti jumpe . ko kan adik angkat die.konon2 ! haha!!

liyanaKim said...

nama dia amirul izzat or ezad ekh. aku pon tak hingat.
babi lah ko ni embun.
ko tu yang embun angkat dia.
pastu nak jeles2 ngan aku.
ko ingt tak kak. mase kita g umah dia dlu , nek skuter kapchai ko. hahha
terbaek sialllll

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

kalu aku bg kat sini.
kang semua bdk g add die.
haha :DD nnti kt ym la akak bg.
hurm..
harus la ingat yna oi,sikit pun aku tak lupe. haha. konon la kwn sekolah kan,minta no fon lag kat adik die. hahahha.bapak berani ekk!! :D

liyanaKim said...

tahu tak pe kak. auhhaha. yana jarang on9 ym auh. kak ko tak nak sambung kisah embun ke..

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

kisah embun ?
cite kat blog ? haha.takmo la.kang semua tahu abis kena perli.takmo takmo.huhuh.biar kite je yg tahu sudah. haha!