Monday, December 7, 2009

Penglipur lara

Dulu semua tak suka Nia, sekarang semua da leh terima die seadanya :)
Atok die pun sayang die , pegi keje kena cium dulu.
Mak long die pun kena main ngan die before g keje.
Makngah die tak suka kucing so die takkan cium,
tpi sekurang kurang nya,die dah layan Nia .
Before g keje , die timbang timbah Nia dulu.
hehe :D Comel je kan.

Semalam Angah msg :

H : Lin ku stil skt lg,td blik ku bli kek coklat apolo pas2 nia makan jgk .banyak lin nnti ko gnti taw..gn jari2 aku dia ggt.

L :Hehe,comel je nia anak Ibu tuh.Cakap ngan die jgn nakal nakal.nnti makngah xsuka.

H: Skg ni jd shbt angah dia la yg mceriakn angah d saat suka mahupon duka..wlpn dia xfhm tp ku pcaye dia xkan bocokn rahsia ku..aku syg dia

L : Haha,statement berani mati nih weyh.

H : Aku d label muka garang tp hati penyg,baik hati..putih bersih semurni sabun daia..itu la angah anak si noni gn si johan



No comments: