Monday, December 28, 2009

Terlambat suda

Ye ye aku tahu semua nya sudah terlambat,tpi aku nak jugak merepek pagi pagi buta nih.Sorry sgt kat cicak kesayangan aku sbb lambat wish besday nih. Seriuslly ,busy sgt masa besday die tu ..

26hb dec kan ada konsert ROCK THE WORLD ,mm
g la aku pegi ! tapi bukan tok berhibur ,tpi untuk berniaga. Haa, pecaya ataw tidak aku niaga kat sane. Actually aku mmg minat berniaga, tpi tk tahu mcm mane nak buktikan aku mampu tok uruskan. Walaupun mcm pada mulanya mcm agak suram sbb hujan yg lebat tapi ia tetap diteruskan, nak dipendekkan cerita kesibukkan aku tu sampai aku tak ingat mane aku letak hp aku. Nampak mcm tak logik , tpi hasil nya aku dpt lebih 87 missed col dan 13 msg .Oh, sorry sorry! Xspecially kt nanad :( So,kat sini aku nak wish jugak la. Walaupun mcm dah terlambatkan. ;DD




Happy Birthday Nanad .
Kini ,anda sudah b
erusia 21
Suda
cukup banyak angka nya
Carilah pembaharuan untuk diri anda ,untuk kehidupan anda.

Sesungguhnya saya mahu lihat anda bahagia
.
♥♥♥ you!


&& Seterusnya,saya tidak ingat bile date nya.
ada satu perjumpaan budak sekolah,haha! mcm kelakar je.
Dulu aku tk rapat ngan dorang , ye lah dorang budak sukan.
Aku hanya budak acara lompat pagar sekolah.
Tpi kini semua berubah,tk sangka jugak agak kemasukkan ke
pala.
Mula mula aku segan gak, lama lama tu. best best.
Bile la dpt berkumpul mcm nih lag kan,hurmmmm...

Thanks Ina yg belanja makan chieken wing ;)


No comments: