Thursday, December 17, 2009

Tugas



Sekejap je rasa kerja bulan nih , tup tup dah hari khamis ;) Hurm, esok cuti lagi . Asal hari jumaat je cuti , asal cuti je hari jumaat . Alhamdulillah , blh rehat :DD Tapi ths week ,aku de tugas penting kena buat .Actually,aku tak sanggup nak buat benda nih. Tapi demi kawan ,aku harus lakukan .Aku perlu kuat untuk kwn aku. Org kata aku baik sbb suka tlg kwn, aku bukan baik lahh! Aku cuma harapkan di suatu masa nanti bile aku susah akan ada seorang kwn yg dpt menolong aku . Bukan minta balasan ah , aku ikhlas . Tapi tak salah kalu aku berpemikiran begitu,kan kan? Kali ni kwn aku betul betul dlm kesusahan , semua org menentang aku abis abis dlm tugasan nih. Semua protess ,semua tak bg , semua membebel , semua kata aku silap , semua kata aku gilerr .Tapi bagi aku , kalu aku tak tolong sapa lagi ? Jadi aku harus , mesti ramai tertanya tanya kan tugasan apa yg aku rahsia kan sgt . Cukuplah skrg aku bagitahu , Rahsia rumahtangga . Itu sudah cukup kan ? Aku taknak mengaibkan org , ini terlalu berat tok aku pikul.


Kamu semua, doakan semua baik baik aja taw!



Alia sekarang sedang menjalani pemuliharan hidup , semoga perubahan yg die alami adalah positive. Alia takmo sedih sedih okayh , kau kan da biasa ngan ragam lelaki.Aku tahu setiap hari kau layan benda yg sama , tpi tkpe lepas semua nih settle . Kau blh hidup dengan aman dan tenteram , aku mao tengok kau yg dulu . Happy bagai tiada masalah ,sampai aku pun pening.Betul kata kau, sapa sapa pun takkan blh jadi mcm kau. HAHA .

Nanad sekarang menjalani mood exam , Gud Luck ea nadia ! Buang segala prob remeh temeh tu , normal la kehidupan , normal la persahabatan , kalu takde semua dugaan tu bosan pula hidup! :D Semoga pointer kau naik meletop letop kali nih. Nanti blh la Rose Merah bg hadiah special tok birthday kau. HAHA . Tak sabar aku nak tunggu date 26/12 tuh . huh!

Kakya sekarang dlm proses mencari pekerjaan , Takmo cepat putus asa okayh. Insya-allah ada kerja terbaik buat org yg bersabar seperti anda. Tak perlu rasa malu kerana menganggur, dulu lin 3 bulan gak menganggur , baru dpt keje . HAHA! :)

Lanna , Aina , Ezy , Tantan akan continue study kat Unisel Shah Alam . Korang korang semua jgn pernah lupe aku and kenangan kite taw. Ada kawan baru nnti kenal kenal la kat aku ,aku kan suka berkawan. Hehee! Dan yg penting, Obsess sentiasa dihati ok! ;D

Aten minggu ini akan berangkat ke Italy, family oliday . best gile en . You ,i nak ikot!! haha! Take care taw darl , nnti snap picture bebanyak. I nak tgok , ole ole tok i jangan lupe . Dun worry Faqthee i jaga kan untuk u , haha!! :D


Selebihnya,

Mia dah start keje & Afiq pun.
Moga moga kekal la kan,keje sekarang bukan senang nak dpt.





No comments: