Wednesday, December 23, 2009

Yang terakhir kali

Actually takde la terakhir sgt , haha! Esok aku da start cuti, ye lol ! cuti tahun sampai 4hb ,pls lah kawan kawan. Aku da bgth hampa banyak kali kot, penat aku dok canang sane sini , heboh situ sini . Hampa tanya lagi wat pa ? Aduyai .. help help.hihihi ;DD Masa cuti nnti mesti aku bosan sedikit sbb tkdpt online ngan korang, ye lorrr ! Rumah aku mane de tenet. Rindu la aku pada kalian semua ;( tambah lag tak dpt nak luahkan isi hati aku kat blogie kesayangan . Hurmmmm... Macam mane lah nnti kan? Hope cuti aku berjalan dgn lancar.


Mission cuti ;


Aku pk nak buat kerja part time ,
tapi kalu aku keje tkde la namanya cuti kan?
Aku pk nak hang out puas puas gan kwn kwn ,
tapi kalu aku hang out puas puas maknanye duit aku tak cuti lama la kat bank tu,kan ?
Aku pk aku nak rehat je kt umah, kesian badan!Asik keje keras je,
tapi kalu dok umah je ,mcm tak menarik plak cuti aku nntikan ?
Abis aku pk pk , aku mls nak pk lahh.
Kalu aku rasa nak buat ,aku buat je lah ekk .



Aku bukan apa, konon aku nak plan la yg terbaik tok cuti aku . Ye lahh , ada kemungkinan New Year kali ni nak celebrate pelik sikit. haha. So, aku rasa kena cari duit lebih sikit lah. Tapi kalu blh aku nak rehat je kat umah, main ngan Nia . Kesian die asik kena tinggal je ,Ibu die asik busy je dengan urusan diluar. Maafkan Ibu ek Nia, Ibu janji cuti nnti Ibu luangkan masa tok Nia ! ;D



&& Korang membaca yg sgt setia,
nnti kalu aku kerajinan aku update blog ni kat CC ek!
Tengok la kalu mood aku baik ;)


B,

Kalu itu yg terbaik buat b, teruskan lah.

Saya takmo larang dah apa kehendak awak.

Tentukan la jalan buat diri awak,
Siapa saya untuk menghalang.

Cuma satu je , saya mohon.

Buktikan itu...

No comments: