Sunday, January 31, 2010

23/01/2010


Location ; Pavilion && BB .

Friday, January 29, 2010

KEPALA KE LUTUT


I'm tired of trying to be PERFECT !


Semestinya setiap org mahukan perubahan dan perubahan itu mesti lah positive, kan? Tipulah kalu korang ckp yang korang taknak cantik , taknak kaya , taknak pandai , taknak duit , taknak itu taknak ini . Jangan hipokrit blh ?? Sama lah mcm aku , aku nak semua and semua itu aku nak ianya sempurna .Boleh ? Sudah tentu la tak blh kan , then bile da ta blh aku akan salahkan diri aku . Kenape aku tak blh , org lain blh ? Kenape aku buat nampak hodo , org lain buat nampak okay ? Kenape ,kenape , kenape ?? Lepas da puas salahkan diri sendiri mulalah salahkan org lain plak .Ini semua korang la punye pasal , Ko la sapa suruh tak ... Weh kalu tak ko mesti benda ni jadi .. Aku rasa kau punye salah la babe ,.. Hmmm..Itu lah leen , itu lah manusia.


Aku KAU ... sama!


Kalu blh aku nak nampak sempurna je dimata semua org. Sempurna sbg seorang anak , sbg seorang adik , sbg seorang kawan , sbg seorang kekasih . Mungkin aku lupe , mane de yang sempurna dimuka bumi ini selain Allah Yang Maha Esa . Tapi tak blh ke bg aku sikit kesempatan untuk tunjuk aku ikhlas menjadi sempurna , aku tak pura pura , aku tak hipokrit . Please lahh paham !


"Leen , sudah la kau tak penat ke jadi sempurna ,semata-mata nak puaskan hati semua org dan hakikatnya kau sendiri tak terurus ? "



*mengeluh


org kata : lin masuk bakul angkat sendiri , aku peduli ke ?

Thursday, January 28, 2010

Training badminton for tournament 6th February 2010



chayokk chayokk .
:)

Tuesday, January 26, 2010

bimbang

Usah kau bimbang sayang , aku baik baik saja :)



Semalam aku MC , so dapat lah rest kt umah .
Aku okay lah , cuma tetiba je takde mood nak keje.

Hmmmm..

Smlm dapat 1 msg prihatin dan 1 col prihatin dari kwn kwn ,

Aloo , so sweet korang .
Baru satu hari aku takde kat dunia IT,
dah kecoh cari aku.
Terharu aku bhai ,Toceh tocehh ..

*poyo*


Tapi msg itu menarik minat aku tok post blog arini ,
Macam sweet , tpi bile baca kali kedua .
Sadis plak ,haihh..


Isnin , 26/ 01 /2010 , 1.47 pm




"lin , kau ada prob ke weh . Lama dah aku tak dgr cite kau , ym pun jarang buka , blog pun dah tak update pastu kalu update pun cerita merepek je , gambar pun kau da tak upload . Kau nape ? Macam teruk je situasi ko skrg , meh cite kt aku weh ! share je , kite kan kawan .Kalu de pe pe yg ta blh di bendung kau cari aku auw."



Aku diam kan aja , malas nak reply . Sorry girl !
Aku okay lah , cuma .......

Biasa lah , " masalah " kan kawan baik kepada semua manusia .

Bukan aku sorang je ada masalah
and bukan semua masalah aku blh cite kt org.
Aku dah taknak guna ayat standart lah "aku perlukan MASA"
Bagi aku MASA dah terlalu cukup utk aku , terlalu membazir kalu aku nak gunakan banyak masa. Aku tak butuhkan MASA , aku perlukan Diri , ye DIRI AKU SENDIRI.
Aku hargai mereka yg paham aku , aku hargai mereka yg prihatin tentang aku .
Satu ucapan untuk kamu ; TERIMA KASIH .



Wednesday, January 20, 2010

Next please ,

Hhmmmmmm...

*mengeluh panjang*

Kali ini KELAS BAHASA ARAB plak , hmm..
Lepas kelas mengaji
kelas tafsir
sukan sana sini
and skrg KELAS ARAB.

Apa plak lepas nih ? Haih!

*tepuk dahi*

Tak blh ke aku kerja ngan aman tanpa merasakan diri dipaksa ??
Pleasee lah paham ,
:l


*muka stress aku versi kucing ! *



************* ********************



Lepas memo kuar tadi , mood betul betul ilang . Hmm.. Stress lahh, dah lah hari ni genap setahun aku kerja kat sini . Aku terpaksa la pretend mcm budak baru nak UP masuk mall pakai sunglass , ala berlagak mcm cool lah tapi hakikatnya ; mcm nak koyak koyak je memo tu ! ;DD

Anywy ,

Congrat lin , kau bertahan selama setahun .
Yeahhhhhh ! ;)

Tuesday, January 19, 2010

Nana Bana

Happyyyyy Birthdayyyyy Nanaaa :)


Comelkan wanita ini ? hihi . Nama die Wan Razaliyana .


Hari ni genap umur dia 22 tahun , wahh angka semakin bertambah . hihi. Ban kau dah tua wehh! Tapi takpe ,kau tua pun still nampak "freshhh" ! betul tak tipu , nanti belanja Pizza Hut ea :) HAHA. Ban rindu gilakk kat kau , ingat lagi tak masa kat Unisel dulu . Aku ni bukan main ramah nak berkawan ngan kau and kau pun bukan main excited lagi menerima ngan tangan terbuka , ewahhh ayat ! ;) Baguslah kau , kalu jumpe mesti tegur pastu dari jauh aku dah nampak kau tersenyum lebarrr . Haha ! lawak betul lahh ;) Ban , paling ta blh bla masa dok hostel sekali tuh .Gile sempoi ada housemate mcm koranggg , ingat lagi takk masa snap snap picture tu ? nak aku upload dlm ni taa ? hihi .Bile aku tengok gambar gambar tu balik , aku gelak je tengok perangai sekor sekor. Haih , rindu nya :(


Ban , aku ingat sangat kau suka bunga matahari kan kan . Hmm. kalu blh semua koleksi bunga matahari kau nak beli and simpan dlm bilik , kalu tak pun kau akan susun atas meja study. Sampai penuh satu meja lahh , so skrg ada yg terbaru takkk ?? hihi :) Comel je kau ni ban , haihhh! Rinduu lag lahh , Aku rasa mcm da merepek panjang je . Ok Ok , straight to the point !Selamat Hari Jadi Bann , Aku arap kau dpt apa yang kau nak dlm kehidupan yg penuh liku liku ini .Ban, sekali sekala kite akan jatuh tersungkur , tapi itu kan lumrah idup . Jangan lah kau nangis , tapi bangun dan bangkit semua tanpa rasa putus asa untuk teruskan perjalanan. Okay sayang ? ;D


♥♥♥ youuuu!




nota muka : Alia Jolly bila anda mao buka blog anda ? hmmm..


Saturday, January 16, 2010

Beloved Sis

Happy Birthday Angahhhhh ! ;DD


Okay okayy, aku tahu aku selalu gado ngan kau and skrg kite pun da besar, masing masing pun dah matang membuat keputusan , kan kan. So , aku pun mls nak gado lama lama ngan kau skrg ni. Kalu ada salah paham pun cepat cepat la mengalahkan .Ye mungkin aku bukan adik yg baikkk ,tapi aku dah cuba menjadi seorang yg penting dlm hidup kau , hopefully kau sedar semua kewujudan itu . hihihihi :D Aku sayang kau sama je mcm aku sayang Along , so please please jangan la dengki or terasa hati ,aku bukan ramai kakak pun . Okay ?Layan lah aku seperti seorang adikk , aku penatlahh nak berlagak seperti seorang kakak yg akan bawak kau jalan ke hulu ke hilir . HAHA! && satu lagi , please jangan mara sbb aku asik penting kan kwn kwn aku je . Ye aku tahu kau bosan dok kat umah , aku dah cuba kenalkan ko ngan semua kwn kwn yg aku ada , tpi ............. kautahusendirijawapannya..


Wish:

*Moga dipanjangkan umo dan sehat tubuh badan .

*Moga semua Impian kau tercapai , tambah tambah mao pakai bintang beroda empat .

*Moga kau dapat naik gaji && of course pangkat sekali , haha :)

*Moga kau semakin matang and matang and matang menilai sesuatu pekara /aspek

*Moga kau masih sayang aku , sampai bile bile .hmmmmm

&& Moga kau suka celebration birthday kau tahun ini ;DD

Place : Kaki western restaurant's ,Cheras
Attnd : Mak , Along , Lin & Sham
(Abah xdpt join,bini dirumah.hihi)

*muka puas hati dengan food & cake SR .
nyum nyum nyum..



P/S : Harap Maaf , gambar kurang memuaskan .Biasalah hp Cik Noni ! ;)


Friday, January 15, 2010

small ♥

Comelkan tajuk post kali nih :) hihi..Hari ni mood agak baik , tatao la kenapa . Tapi masih okay ! cuma tengahari nnti tatao plak lahh. Hihi , Mungkin sebab msg inbox Fb dari kakya kott . Geli hati betul lah dengan Si Munirah ni, ye lah kakya la sapa lagi . hem...



"lin lin jgn kecik hati ngn kya okeyh
kya betul slah2 kya mengaku kya salah... kalo kya kat tempat lin pun sure kya terase setaun kot hahahha lin jgn kecik hati tau ku x bole ilang ko kya mmg perlukan lin sokongan emosi dan mental "


Seriuslly tak mara / tak kecik hati / tak tak tak semua .. haha! Kau tak kenal aku lagi ke kakya oi ? Haa, takpe takpe .Pagi pagi lagi lin dah cari Kajian Mengenai Diri lin , ini khas buat kakya . HAHA!


Suka sembang. Suka orang yang sayang padanya .Suka ambil jalan tengah. Sangat menawan & sopan santun. Kecantikan luar & dalam. Tidak pandai berbohong & berpura-pura. Mudah rasa simpati, baik dan pentingkan kawan.Sentiasa berkawan .Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama. Cepat marah. Macam pentingkan diri sendiri. Tidak menolong orang kecuali diminta. Suka melihat dari perspektifnya sendiri. Tidak suka terima pandangan orang lain Emosi yang mudah terusik .Suka berangan & pandai bercakap. Emosi yang kelam kabut. Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan) Suka melancong, bidang sastera & seni Pengasih, penyayang & lemah lembut Romantik dalam percintaan.Mudah terusik hati & cemburu .Ambil berat tentang orang lain. Suka kegiatan luar. Orang yang adil Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.Mudah patah semangat.


*Kajian Dr. Fadzilah Kamsah*


Biru = Betul
Merah = Salah
Kuning = Kadang2 , hihi.
Hijau = Tah *malu*




Wednesday, January 13, 2010

Restu


" Cinta tanpa restu ,
adakah kekal bahagia ataw _________ ? "



Aku saja ungkitkan benda ini sbb pagi tadi aku dgr radio hot fm , Fafau and Fbi busy settle kan prob sorang pendengar . Okay lebih kurang mcm ni lah cerita die ;

Dah 3 tahun kawan , then nak bertunang mak bpk Si Perempuan ni letak 10 Ribu .Adakah sbb Parents die tak restu lantas meletakkan harga yg tinggi supaya hajatnya terbatal ataw Parents Si Perempuan ini nak melihat sejauh mane Si Lelaki blh menjaga /membela / memelihara Anaknya ..

Semua mesti ada pendapat tersendiri dan bg aku RESTU ITU TERSANGAT LAH PENTING .Okay teori die senang je , begini ; Orang tua sudah banyak lalui asam garam kehidupan, sedangkan kite ni baru nak merasa apa itu masin , apa itu manis , apa itu masam terkadang terasa "Pahit" .Ini kan pula MakBapak, jangan tak tahu mereka nihh ada satu 'AURA' yg dapat melihat sejauh mane hubungan anak mereka akan bertahan. Senang cerita naluri seorang Ibu blh merasakan yang mane terbaik buat anak mereka,Hebatkan ! Jadi kalu MakBapak dah kata TAKRESTU , takpayah lah cari nahas nak jugak tentangg ! Nanti kalu cerai berai ,umah MakBapak jugak yg kau dtg! Aku tak kata 100% akan bercerai , tapi majoriti yg berkawin tanpa restu mmg akan ke arah penceraian . Memang betul lah kalau orang sebok berkata 'Restu Keluarga Penting' . Tapi zaman skrg nih , ada lagi ke anak anak yg nak dengar ckp ? Kalu mak kata takyah , Jangan buat ! Kalu mak tak bagi , Jangan lakukan ! Kalu mak kata TIDAK , Jangan bantah ! Ada lagi ke anak seperti itu ?? Degil kan , aku ? kau ? kite ? semua sama jehh . Nampak cinta , rabun semua pemandangan lain ! Haih, kite masih budak .. masih merangkak .. kalu dpt berjalan pun belum cukup teratur pergerakkan nya ! ;D Setuju ?


Ataw korang rasa akan bahagia ? Okay bagaimana ? bgth aku ;
Kawen lari ? then mulakan hidup baru ?Hem.. tenang ke hidup begitu? Hidup tanpa keluarga disisi ,hanya bergantung pada Sang suami ?? Huh! Kite semua akan merasa setiap perbuatan yg kite lakukan terhadap org lain ..Ini kan pula pada MakBapak sendiri ? Kau pasti dpt habuan!! Kau sendiri akan rasa menjadi seorang Ibu , seorang Mak , seorang Mama , seorang Umi dan tak kira la apa sekali pun gelaran itu . Kau pasti akan merasa setiap perbuatan yg kau penah lakukan dulu !



Ini kajian aku , percaya ataw tidak aku berikan pada Otak Engkau untuk berfikir !



Monday, January 11, 2010

Aizat

*kasi besar sikit picture Aizat, haha! :)


TAHNIAHHH ;)

Juara Lagu ; Pergi by Aizat

Naib Juara ; Dan Sebenarnya by Yuna

Tempat ke-3 ; Bencinta by Faizal Tahir

Persembahan terbaik ; Kau Aku by Aizat

Vokal terbaik ; Aku rindu sayang kamu by Black




Nota : Stacy mcm hantuuu mlm tu , gile benci aku skrg kat die ! huh! dah la dance asik step yg sama je .


Yang lepas

Aku malas nak bercerita pasal minggu lepas ,
kalu dulu ,aku tunggu je mood yg sesuai tok update blog .
Sekarang aku rasa ,kalu ada mood pun mcm tk tahu nak merepek apa.Hishh , kesian betul lah kan .Tapi tkpe lah , aku masih ada benda tok dikongsi kan.Minggu lepas , perjumpaan dibatalkan ! dengan alasan .Ramai tarik diri saat terakhir and kesudahnya aku ngan Ika je yg beria-ria , So buat keputusan cancel kan aja lahhh..


Tiada apa yg special pun minggu lepas , just busy ngan wedding kwn ..Pegi sane pegi sini , cari hadiah . Pening pk hadiah yg sesuai tok orang kawen,patutlah Mak & Abah kalu ada wedding die bg duit dlm sampul surat je . huhu! Skrg baru aku paham , hihi:DD Then pegi tengok baju kawen die lah !Gile excited kot ,bestfriend nak kawen . HAHA! Finally ,die menang :) * kawen awal Ahad ni berlangsung lah , tamat lah zaman nakal die . huh! :) Sabtu pun aku de wedding minggu ni ,mungkin akan ke Klang.Tak sabar nak jumpe Maslina . haha!



Hurm,. Nanad pun dah disahkan menjadi GF Ayen ,
Wah wah ,..Nanad lama kau menjanda, akhirnya melekat jugak .
Alhamdulillah :DD
Semoga berbahagia ke akhirnya , Yen ucapan khas buat kau .
Jangan kecewa kan cicak aku okay ! Hehee :)



Apa yg best minggu lepas ek , hem..
Hp je lah , aku dah dpt baby hp .
Baby la baru dpt semalam.
Bukan dpt la , beli lah .
Akhirnya aku tkya lah nak pinjam hp org tok snap picture lagi.
Lepas ni , blog ini akan dipenuhi gambar gambar balik seperti dahulu kala.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA ..
E66 :)





Thanks bonus

Mms jumm.

Friday, January 8, 2010

Belogsepot

Lama rasanya aku tak merepek panjang panjang ,kalu tengok post aku yg lepas lepas semua pendek .Macam bosan je ,aku baru je melawat blog Alia L .Die pun da pandai tulis panjang panjang , biasalah die dah ada sumber inspirasi skrg nih ; Annasue . Aku pun baru je jenguk blog die , best jugak lah , ceria je colour die ;) Kalu Nanad ,die suka blog Fynn . Actually aku minat sgt setiap tutur baris ayat yg cuba disampaikan , tpi sesekali bile die bermadah ,bile die berpuisi , aku kurang mahir untuk mengerti .Aku cuba nak paham apa yg diperkatakan oleh die tpi gagal , barangkali aku belum katam pelajari bahasa sastera . HAHA :DD Tapi kalu diberi pilihan ,aku lebih gemar baca blog Hanis Zalikha bg aku itu jiwa remaja sebenar , even usia masih muda tapi nota nota yg tertulis semua nampak mcm hidup je ,sudah pasti ia ikhlas dari jiwa .Wah wah ,mesti Si Hanis nih kembang kan ;DD Okay okay, terpulang la korang suka baca blog sapa pun yang aku tahu , setiap org ada cara yg tersendiri nak menulis blog nih . So, terserah lah. Nama pun blog sendiri kan !


Hari ini aku nak jawap beberapa soalan yg selalu orang tanya pasal blog . HAHA :)


Kenapa skrg ni org gile main blogspot nih ek , best sgt ke ?

= bessst sgt takde la. Tapi BESST LAHH! :DD at least terluah segala yg terbuku dihati .

Rasa apa ek ada blog ?

= rasa keju weyh , haha . Rasa satu tanggungjwp untuk menulis apa yang berlaku.

Perlu ke setiap org ada ? Kalu YA , kenapa ?

= Perlu ! sbb senang kite tahu setiap perkembangan seseorang itu. So, tkyah la kite tanye die banyak kali . Kau buat apa last week , kau buat apa next week , kau okay ke skrg . bla bla bla..

Tujuan sebenar blogspot adalah ...

= adalah untuk dijadikan flash back untuk aku , aku ni pelupa . So,dengan adanya blog . Aku masih blh ingat balik . And dlm blog pic pic selamat , tk kena air .tk ilang ,cuma bahaya kalu org curi. HAHA. Actually aku nak sejarah idup aku akan sampai hingga ke cucu cicit aku nnti .Hebat kan kan ? ;)

Sampai bile blog ini akan terus aktif ?

=Selagi aku ada minat dlm penulisan , selagi aku masih mampu merepek dan selagi aku mampu memberi cerita cerita sensasi . HAHA *org kata blog aku ni banyak bahan bergosip. hihi*



ha, ini sebahagian soalan yg aku dpt lah . Dan jwpan yg aku bg tu , berdasarkan pendapat aku sendiri . So, jangan lah rasa tak puas hati plak okay . Hem , terlanjur bercerita pasal blog ni . De sorang minah sengal ni telah mewujudkan blogspot nya kembali , dulu ada gatal pegi buang then sekarang kembali semula berwajah baru . Sapa lagi kalu bukan Nadia Abdullah , so klik je la kat link tu and jadi follower die . HEHE . Anyway , rasanya panjang tak post kali nih ? haha , blh tahan la kan kan ;)


Note ; Hati berkelipan seakan ingin memberitahu suatu khabar baik ;)



Thursday, January 7, 2010

You

Kwn kwn ,
Saya sudah kembali Okay,
Masalah masalah yg dtg hampir pergi meninggalkan saya,
Syukur, Alhamdulilah..
Blh la nyanyi lagu Izwan Pilus , kembali senyum =)




Rasanya lah kan,dah lama aku tak gelak besar. Rindu plak ouh ;) Hope lepas nih ,aku masih boleh gelak sakan ngan minah minah sewel kesayangan. HEHE , takya lah aku mention nama dorang . Kang kantoi plak kan ;) Apa lagi ek aku rindu , aku rindu nak pakai hp camera (sendiri) . Ye ye ,skrg pun aku pakai hp camera. Tapi milik En Shukor , bosan la pinjam org punya ! dah lah camera tak cantik , haha . Demand tinggi ni "Abah ni bg la pinjam hp canggih2 sikit ! haish." HAHA. Jahat tak aku , huh! Tak leh jadi nih ,minggu ni kena dpt kan satu hp jugak. Tak kira! WAJIBBBB! Abah ckp "Pasni ilangkan lah lagi". Ingat aku mmg suka ke bg ilang , Aduyai.. Kesabaran lah aku kat situ kan.Lagi lagi ? Aku rindu nak hang out ramai ramai :( Aku mmg selalu kuar, tpi takla beramai ramai . Ths week hope plan aku ngan kaka nak jumpe menjadi and hope Hana, Nad ,Juju, Yna , semua semua lah dpt join . Sapa sapa yg nak join ,meh meh bgth ja ! :) Yang jauh tu ,sorry ya! Apa lagi aku rinduuu ?? ohh,Aku rindu dia.haih.


:l

Tuesday, January 5, 2010

Fadh Fatin


Selamat Hari Jadi Sayang ;)

Yeahhaaa , you dah tua lol . Angka pun da genap , 22 tahun kan . Anyway , i wish you sentiasa berjaya dalam life you . Tak kira la skrg ke , nnti ke , akan dtg ke . I nak u puas ngan apa yg u buat sekarang. I tahu tak semua yg kite nak kite akan dapat , org cakap duit bukan segala gala nya kan . Tapi bg i , duit adalah semua nya. haha! Tanpa duit ,semua misi kite tak berjalan , kan kan kan . huh! I akan ingat semua memory 'Raja Lawak' kite bersama , semua sweet sweet kan. Aten, thanks sgt jadi kwn i . I mmg dari dulu tahu u ada satu semangat persahabatan yg sgt kuat dalam diri you .I selalu repeat ayat nih kan, haha! *bengong* Hurm,hope you bahagia ngan faqt sampai bile bile . Die sudah cukup terbaik untuk you :) && Hope prob tk dtg dekat ngan you lag , i kesian bile you confius. hihihih :D

Me , Birthday girl , Faqt



*hadiah apa ek ? ;D

Monday, January 4, 2010

1 Januari 2010

Pagi pagi lagi kami da bertolak berangkat ke PD
Thanks to Abah again sbb bg pinjam kete :)
Sebelum bertolak, sempat singgah kt hentian Nilai tok breakfast.
Perut dah kenyang , aku seperti biasa akan membuta dibelakang.

Sampai je PD kononnya nak pegi survey hotel , malang nya semua penuh. Biasa lah kan ,cuti sekolah . Harga pun semua kerat kepala laah , tpi nak kisah apa .Hotel biasa pun okay apa, bukan nak tido sangat pun . Kan dah set semua aktiviti , kan kan :) Kali nih kami menginap kat Sea Front Hotel , harga boleh tahan tpi okay la ; semalam je pun kan then nnti nk berangkat ke Melaka plak.



Lepas lunch , kami semua dah get ready nak mandi air masin kt PD tu . Isyam paling tak sabar sabar ,bukan main excited die tuh . Over! ;D Aku ? cikit cikit je , dulu Pd kan penah menjadi rumah ke-2 aku . Semua tinggal kenangan , nak lepaskan sayang ..Apa blh buat , manusia mmg ego kan . Dah dah , nak mengungkit cerita lama plak ,sudahlah lin tkde sapa dgr ! ;D Pantai kat sane agak kotor ar ,aku mmg sudah thu fakta itu ! So, kena cari tempat yg sesuai plus bersih plus cantik tok mandi. Akhirnya , tercapai jugak hasrat kiteorang petang tu. Mandi tk lama mane lah ,sekejap je sbb cuaca mcm kurang baik . Tapi agak puas la dapat main ombak ,bestkan Syam !


(Takde gambar mandi ,tkde sapa nak snap kan. huh!)

with lelaki berbulu .hah

tangan dah gelap sebelah, haha!

muka nak suci je Si Sham ni.

bicara hati ke hati ,penat LOL.

Balik mandi semua kepenatan , standart la . Tido jap sebelum next aktiviti ; Pada mulanya nak buat Bbq, tpi mlm tu hujan plak . Terpaksa la 'cut' plan tu ,direct ke Karaoke . Rindunya suasana kat sane , dulu masa aku keje . Aku serve org ,kali ni org lak serve aku . HAHA .Rindu ouh nak keje , best kott keje ngan dorang . Keje ngan Nadd , ngan Rose ,ngan Achik and paling best keje ngan My Cousin ; Yana . Haih ,best lah bile dpt serong keje and beli jagung mayonis kt billion.haha.Time kt karaoke tu , kiteorang buat satu game yg agak menyeronokkan . Benda ni mmg da plan awal awal dah ; Exchange hadiah .Gile fun! Berebut rebut nak dpt hadiah paling mahal . Padahal takde la mahal sgt kan ,Hihii~ Sengal je malam tuh ,dah la buat karaoke mcm kelab dangdut. HAHA..Apa pun , Thanks to Angah yg menceriakan suasana and siap beli kek for New Year . Nyumm Nyumm...

Antara hadiah yg dipertaruhkan. haha

semua pegang hadiah masing masing

Dapat hadiah dri angah , haha. (Semangat aku buka hadiah)

Hery dpt hadiah dari Sham . hihi

Sham dpt hadiah dri Hery ,hehe

Dapat hadiah dari Shah.huh.

Shah dpt hadiah dari _ _ _

Hadiah selepas dibuka , comel kan ;)

Yeah ,we celebrate New Year Together ! ;D

Muka muka jejaka makan cake (:
nilainya sendiri ! ;D


Muka kekenyangan Issammuddin . HAHA


Keesokkan nya , bangun agak lewat sbb malam tadi makan kat satay kajang . Ehhh bukan kat kajang la , satay kajang cawangan PD . haha ! ;) Sedap ouh ,siap tapau lagi . Hum.. Siap siap nak check out , pegi breakfast dulu then tunggu Apit and Wahida terus ke Melaka .Wah,Melaka masih GAH seperti dulu . Ramai betul pengunjungnya walaupun hanya ada peninggalan tembok lama , kdg kdg mcm tak paham . HAHA . Never mind ,aku buta sejarah barangkali . Gambar pun tk banyak snap , hanya jadi photoghaffer Sham je . Takde mood la tk pakai hp sendiri . haishhh!! ;D


Cuba menyorokkan sesuatu 'mood' di dalam hati . huh!


Sekian .

Nota : Saya puas ,cuma ......