Monday, January 4, 2010

1 Januari 2010

Pagi pagi lagi kami da bertolak berangkat ke PD
Thanks to Abah again sbb bg pinjam kete :)
Sebelum bertolak, sempat singgah kt hentian Nilai tok breakfast.
Perut dah kenyang , aku seperti biasa akan membuta dibelakang.

Sampai je PD kononnya nak pegi survey hotel , malang nya semua penuh. Biasa lah kan ,cuti sekolah . Harga pun semua kerat kepala laah , tpi nak kisah apa .Hotel biasa pun okay apa, bukan nak tido sangat pun . Kan dah set semua aktiviti , kan kan :) Kali nih kami menginap kat Sea Front Hotel , harga boleh tahan tpi okay la ; semalam je pun kan then nnti nk berangkat ke Melaka plak.



Lepas lunch , kami semua dah get ready nak mandi air masin kt PD tu . Isyam paling tak sabar sabar ,bukan main excited die tuh . Over! ;D Aku ? cikit cikit je , dulu Pd kan penah menjadi rumah ke-2 aku . Semua tinggal kenangan , nak lepaskan sayang ..Apa blh buat , manusia mmg ego kan . Dah dah , nak mengungkit cerita lama plak ,sudahlah lin tkde sapa dgr ! ;D Pantai kat sane agak kotor ar ,aku mmg sudah thu fakta itu ! So, kena cari tempat yg sesuai plus bersih plus cantik tok mandi. Akhirnya , tercapai jugak hasrat kiteorang petang tu. Mandi tk lama mane lah ,sekejap je sbb cuaca mcm kurang baik . Tapi agak puas la dapat main ombak ,bestkan Syam !


(Takde gambar mandi ,tkde sapa nak snap kan. huh!)

with lelaki berbulu .hah

tangan dah gelap sebelah, haha!

muka nak suci je Si Sham ni.

bicara hati ke hati ,penat LOL.

Balik mandi semua kepenatan , standart la . Tido jap sebelum next aktiviti ; Pada mulanya nak buat Bbq, tpi mlm tu hujan plak . Terpaksa la 'cut' plan tu ,direct ke Karaoke . Rindunya suasana kat sane , dulu masa aku keje . Aku serve org ,kali ni org lak serve aku . HAHA .Rindu ouh nak keje , best kott keje ngan dorang . Keje ngan Nadd , ngan Rose ,ngan Achik and paling best keje ngan My Cousin ; Yana . Haih ,best lah bile dpt serong keje and beli jagung mayonis kt billion.haha.Time kt karaoke tu , kiteorang buat satu game yg agak menyeronokkan . Benda ni mmg da plan awal awal dah ; Exchange hadiah .Gile fun! Berebut rebut nak dpt hadiah paling mahal . Padahal takde la mahal sgt kan ,Hihii~ Sengal je malam tuh ,dah la buat karaoke mcm kelab dangdut. HAHA..Apa pun , Thanks to Angah yg menceriakan suasana and siap beli kek for New Year . Nyumm Nyumm...

Antara hadiah yg dipertaruhkan. haha

semua pegang hadiah masing masing

Dapat hadiah dri angah , haha. (Semangat aku buka hadiah)

Hery dpt hadiah dari Sham . hihi

Sham dpt hadiah dri Hery ,hehe

Dapat hadiah dari Shah.huh.

Shah dpt hadiah dari _ _ _

Hadiah selepas dibuka , comel kan ;)

Yeah ,we celebrate New Year Together ! ;D

Muka muka jejaka makan cake (:
nilainya sendiri ! ;D


Muka kekenyangan Issammuddin . HAHA


Keesokkan nya , bangun agak lewat sbb malam tadi makan kat satay kajang . Ehhh bukan kat kajang la , satay kajang cawangan PD . haha ! ;) Sedap ouh ,siap tapau lagi . Hum.. Siap siap nak check out , pegi breakfast dulu then tunggu Apit and Wahida terus ke Melaka .Wah,Melaka masih GAH seperti dulu . Ramai betul pengunjungnya walaupun hanya ada peninggalan tembok lama , kdg kdg mcm tak paham . HAHA . Never mind ,aku buta sejarah barangkali . Gambar pun tk banyak snap , hanya jadi photoghaffer Sham je . Takde mood la tk pakai hp sendiri . haishhh!! ;D


Cuba menyorokkan sesuatu 'mood' di dalam hati . huh!


Sekian .

Nota : Saya puas ,cuma ......

2 comments:

Anonymous said...

nota;saya puas cuma if aten ade mest lagi seronok tak terhingga plus puas yang amat plus gumbira lebey tapi malangnya aten tak dpt join dan saya sediy lebey.
hahahahhahaha :PPP


besh2..
ak pown bls.tekiu lyn.
sggh terharu.
luv u.mwah2
hahahaha



*jels xpat join :(
[ini hakikat]

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

HAHA :)
Lawak la you ni aten, haih!
takpe , next time i akan pasti kau u dapat join. hihi.