Saturday, January 16, 2010

Beloved Sis

Happy Birthday Angahhhhh ! ;DD


Okay okayy, aku tahu aku selalu gado ngan kau and skrg kite pun da besar, masing masing pun dah matang membuat keputusan , kan kan. So , aku pun mls nak gado lama lama ngan kau skrg ni. Kalu ada salah paham pun cepat cepat la mengalahkan .Ye mungkin aku bukan adik yg baikkk ,tapi aku dah cuba menjadi seorang yg penting dlm hidup kau , hopefully kau sedar semua kewujudan itu . hihihihi :D Aku sayang kau sama je mcm aku sayang Along , so please please jangan la dengki or terasa hati ,aku bukan ramai kakak pun . Okay ?Layan lah aku seperti seorang adikk , aku penatlahh nak berlagak seperti seorang kakak yg akan bawak kau jalan ke hulu ke hilir . HAHA! && satu lagi , please jangan mara sbb aku asik penting kan kwn kwn aku je . Ye aku tahu kau bosan dok kat umah , aku dah cuba kenalkan ko ngan semua kwn kwn yg aku ada , tpi ............. kautahusendirijawapannya..


Wish:

*Moga dipanjangkan umo dan sehat tubuh badan .

*Moga semua Impian kau tercapai , tambah tambah mao pakai bintang beroda empat .

*Moga kau dapat naik gaji && of course pangkat sekali , haha :)

*Moga kau semakin matang and matang and matang menilai sesuatu pekara /aspek

*Moga kau masih sayang aku , sampai bile bile .hmmmmm

&& Moga kau suka celebration birthday kau tahun ini ;DD

Place : Kaki western restaurant's ,Cheras
Attnd : Mak , Along , Lin & Sham
(Abah xdpt join,bini dirumah.hihi)

*muka puas hati dengan food & cake SR .
nyum nyum nyum..



P/S : Harap Maaf , gambar kurang memuaskan .Biasalah hp Cik Noni ! ;)


No comments: