Tuesday, January 26, 2010

bimbang

Usah kau bimbang sayang , aku baik baik saja :)



Semalam aku MC , so dapat lah rest kt umah .
Aku okay lah , cuma tetiba je takde mood nak keje.

Hmmmm..

Smlm dapat 1 msg prihatin dan 1 col prihatin dari kwn kwn ,

Aloo , so sweet korang .
Baru satu hari aku takde kat dunia IT,
dah kecoh cari aku.
Terharu aku bhai ,Toceh tocehh ..

*poyo*


Tapi msg itu menarik minat aku tok post blog arini ,
Macam sweet , tpi bile baca kali kedua .
Sadis plak ,haihh..


Isnin , 26/ 01 /2010 , 1.47 pm




"lin , kau ada prob ke weh . Lama dah aku tak dgr cite kau , ym pun jarang buka , blog pun dah tak update pastu kalu update pun cerita merepek je , gambar pun kau da tak upload . Kau nape ? Macam teruk je situasi ko skrg , meh cite kt aku weh ! share je , kite kan kawan .Kalu de pe pe yg ta blh di bendung kau cari aku auw."



Aku diam kan aja , malas nak reply . Sorry girl !
Aku okay lah , cuma .......

Biasa lah , " masalah " kan kawan baik kepada semua manusia .

Bukan aku sorang je ada masalah
and bukan semua masalah aku blh cite kt org.
Aku dah taknak guna ayat standart lah "aku perlukan MASA"
Bagi aku MASA dah terlalu cukup utk aku , terlalu membazir kalu aku nak gunakan banyak masa. Aku tak butuhkan MASA , aku perlukan Diri , ye DIRI AKU SENDIRI.
Aku hargai mereka yg paham aku , aku hargai mereka yg prihatin tentang aku .
Satu ucapan untuk kamu ; TERIMA KASIH .



2 comments:

fatin said...

sowie lyn.smlm i on9 lewat.xpasan u xkeja.jgn risau k.kwn2 sentiasa ade utk u.luv u.mwah2

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

its okay dear,
:) i paham u busy skrg.
_____ lahh katakan.
kan kan kan .