Tuesday, January 5, 2010

Fadh Fatin


Selamat Hari Jadi Sayang ;)

Yeahhaaa , you dah tua lol . Angka pun da genap , 22 tahun kan . Anyway , i wish you sentiasa berjaya dalam life you . Tak kira la skrg ke , nnti ke , akan dtg ke . I nak u puas ngan apa yg u buat sekarang. I tahu tak semua yg kite nak kite akan dapat , org cakap duit bukan segala gala nya kan . Tapi bg i , duit adalah semua nya. haha! Tanpa duit ,semua misi kite tak berjalan , kan kan kan . huh! I akan ingat semua memory 'Raja Lawak' kite bersama , semua sweet sweet kan. Aten, thanks sgt jadi kwn i . I mmg dari dulu tahu u ada satu semangat persahabatan yg sgt kuat dalam diri you .I selalu repeat ayat nih kan, haha! *bengong* Hurm,hope you bahagia ngan faqt sampai bile bile . Die sudah cukup terbaik untuk you :) && Hope prob tk dtg dekat ngan you lag , i kesian bile you confius. hihihih :D

Me , Birthday girl , Faqt



*hadiah apa ek ? ;D