Friday, January 15, 2010

small ♥

Comelkan tajuk post kali nih :) hihi..Hari ni mood agak baik , tatao la kenapa . Tapi masih okay ! cuma tengahari nnti tatao plak lahh. Hihi , Mungkin sebab msg inbox Fb dari kakya kott . Geli hati betul lah dengan Si Munirah ni, ye lah kakya la sapa lagi . hem...



"lin lin jgn kecik hati ngn kya okeyh
kya betul slah2 kya mengaku kya salah... kalo kya kat tempat lin pun sure kya terase setaun kot hahahha lin jgn kecik hati tau ku x bole ilang ko kya mmg perlukan lin sokongan emosi dan mental "


Seriuslly tak mara / tak kecik hati / tak tak tak semua .. haha! Kau tak kenal aku lagi ke kakya oi ? Haa, takpe takpe .Pagi pagi lagi lin dah cari Kajian Mengenai Diri lin , ini khas buat kakya . HAHA!


Suka sembang. Suka orang yang sayang padanya .Suka ambil jalan tengah. Sangat menawan & sopan santun. Kecantikan luar & dalam. Tidak pandai berbohong & berpura-pura. Mudah rasa simpati, baik dan pentingkan kawan.Sentiasa berkawan .Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama. Cepat marah. Macam pentingkan diri sendiri. Tidak menolong orang kecuali diminta. Suka melihat dari perspektifnya sendiri. Tidak suka terima pandangan orang lain Emosi yang mudah terusik .Suka berangan & pandai bercakap. Emosi yang kelam kabut. Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan) Suka melancong, bidang sastera & seni Pengasih, penyayang & lemah lembut Romantik dalam percintaan.Mudah terusik hati & cemburu .Ambil berat tentang orang lain. Suka kegiatan luar. Orang yang adil Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.Mudah patah semangat.


*Kajian Dr. Fadzilah Kamsah*


Biru = Betul
Merah = Salah
Kuning = Kadang2 , hihi.
Hijau = Tah *malu*




4 comments:

Anonymous said...

sengal la ko neyh lin
aduii... kya risau jew
hahahah
kya kn mmg suke byk tnye kali
huhuhu...
pape pun tengs tau linlin

* gila malu ngn kamu (pipi da merah )
hahhahaha

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

HAHAHA :)
Nak thanks kenapa plak munirah oi.
hihi. relax sudah.
:DD

fatin said...

biru.
komen blog i.
huhu

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

okay :)