Tuesday, January 19, 2010

Nana Bana

Happyyyyy Birthdayyyyy Nanaaa :)


Comelkan wanita ini ? hihi . Nama die Wan Razaliyana .


Hari ni genap umur dia 22 tahun , wahh angka semakin bertambah . hihi. Ban kau dah tua wehh! Tapi takpe ,kau tua pun still nampak "freshhh" ! betul tak tipu , nanti belanja Pizza Hut ea :) HAHA. Ban rindu gilakk kat kau , ingat lagi tak masa kat Unisel dulu . Aku ni bukan main ramah nak berkawan ngan kau and kau pun bukan main excited lagi menerima ngan tangan terbuka , ewahhh ayat ! ;) Baguslah kau , kalu jumpe mesti tegur pastu dari jauh aku dah nampak kau tersenyum lebarrr . Haha ! lawak betul lahh ;) Ban , paling ta blh bla masa dok hostel sekali tuh .Gile sempoi ada housemate mcm koranggg , ingat lagi takk masa snap snap picture tu ? nak aku upload dlm ni taa ? hihi .Bile aku tengok gambar gambar tu balik , aku gelak je tengok perangai sekor sekor. Haih , rindu nya :(


Ban , aku ingat sangat kau suka bunga matahari kan kan . Hmm. kalu blh semua koleksi bunga matahari kau nak beli and simpan dlm bilik , kalu tak pun kau akan susun atas meja study. Sampai penuh satu meja lahh , so skrg ada yg terbaru takkk ?? hihi :) Comel je kau ni ban , haihhh! Rinduu lag lahh , Aku rasa mcm da merepek panjang je . Ok Ok , straight to the point !Selamat Hari Jadi Bann , Aku arap kau dpt apa yang kau nak dlm kehidupan yg penuh liku liku ini .Ban, sekali sekala kite akan jatuh tersungkur , tapi itu kan lumrah idup . Jangan lah kau nangis , tapi bangun dan bangkit semua tanpa rasa putus asa untuk teruskan perjalanan. Okay sayang ? ;D


♥♥♥ youuuu!




nota muka : Alia Jolly bila anda mao buka blog anda ? hmmm..


3 comments:

fatin said...

so sweet :) luv ban n lyn :)

Anonymous said...

manisnye :)

comel weh! :)

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

hihi.
:D ♥ you too.

anony ; sapa nih? hmmm