Monday, January 11, 2010

Yang lepas

Aku malas nak bercerita pasal minggu lepas ,
kalu dulu ,aku tunggu je mood yg sesuai tok update blog .
Sekarang aku rasa ,kalu ada mood pun mcm tk tahu nak merepek apa.Hishh , kesian betul lah kan .Tapi tkpe lah , aku masih ada benda tok dikongsi kan.Minggu lepas , perjumpaan dibatalkan ! dengan alasan .Ramai tarik diri saat terakhir and kesudahnya aku ngan Ika je yg beria-ria , So buat keputusan cancel kan aja lahhh..


Tiada apa yg special pun minggu lepas , just busy ngan wedding kwn ..Pegi sane pegi sini , cari hadiah . Pening pk hadiah yg sesuai tok orang kawen,patutlah Mak & Abah kalu ada wedding die bg duit dlm sampul surat je . huhu! Skrg baru aku paham , hihi:DD Then pegi tengok baju kawen die lah !Gile excited kot ,bestfriend nak kawen . HAHA! Finally ,die menang :) * kawen awal Ahad ni berlangsung lah , tamat lah zaman nakal die . huh! :) Sabtu pun aku de wedding minggu ni ,mungkin akan ke Klang.Tak sabar nak jumpe Maslina . haha!



Hurm,. Nanad pun dah disahkan menjadi GF Ayen ,
Wah wah ,..Nanad lama kau menjanda, akhirnya melekat jugak .
Alhamdulillah :DD
Semoga berbahagia ke akhirnya , Yen ucapan khas buat kau .
Jangan kecewa kan cicak aku okay ! Hehee :)



Apa yg best minggu lepas ek , hem..
Hp je lah , aku dah dpt baby hp .
Baby la baru dpt semalam.
Bukan dpt la , beli lah .
Akhirnya aku tkya lah nak pinjam hp org tok snap picture lagi.
Lepas ni , blog ini akan dipenuhi gambar gambar balik seperti dahulu kala.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA ..
E66 :)





Thanks bonus

Mms jumm.

No comments: