Thursday, January 7, 2010

You

Kwn kwn ,
Saya sudah kembali Okay,
Masalah masalah yg dtg hampir pergi meninggalkan saya,
Syukur, Alhamdulilah..
Blh la nyanyi lagu Izwan Pilus , kembali senyum =)




Rasanya lah kan,dah lama aku tak gelak besar. Rindu plak ouh ;) Hope lepas nih ,aku masih boleh gelak sakan ngan minah minah sewel kesayangan. HEHE , takya lah aku mention nama dorang . Kang kantoi plak kan ;) Apa lagi ek aku rindu , aku rindu nak pakai hp camera (sendiri) . Ye ye ,skrg pun aku pakai hp camera. Tapi milik En Shukor , bosan la pinjam org punya ! dah lah camera tak cantik , haha . Demand tinggi ni "Abah ni bg la pinjam hp canggih2 sikit ! haish." HAHA. Jahat tak aku , huh! Tak leh jadi nih ,minggu ni kena dpt kan satu hp jugak. Tak kira! WAJIBBBB! Abah ckp "Pasni ilangkan lah lagi". Ingat aku mmg suka ke bg ilang , Aduyai.. Kesabaran lah aku kat situ kan.Lagi lagi ? Aku rindu nak hang out ramai ramai :( Aku mmg selalu kuar, tpi takla beramai ramai . Ths week hope plan aku ngan kaka nak jumpe menjadi and hope Hana, Nad ,Juju, Yna , semua semua lah dpt join . Sapa sapa yg nak join ,meh meh bgth ja ! :) Yang jauh tu ,sorry ya! Apa lagi aku rinduuu ?? ohh,Aku rindu dia.haih.


:l

No comments: