Friday, February 12, 2010

Happy Chiness New Year



Yeaaaa , esok start cuti sampai hari selasa . Rabu mula keje balik , even mcm tk berapa lama tpi okay lah kan . Sempat lah nak rehatkan badan yang penat berkerja nih. hehe! Anyway, HCNY kat semua kwn kwn cina terutama Pang Mei Lian.
You..nak ampau , hee~


Actually cuti ni aku tak tahu nak pegi mane , empat hari rasa mcm lama tpi kalu tak plan bosan jugakk . Sham da beria ria ajak aku pegi jejalan , kaedahnya nak pegi mane ? Idea mmg banyak , tpi kalu duit tak ramai tkguna jugakkan.hmm.. Tapi kalu de duit aku plan nak pegi Bukit Tinggi , Pahang . Gile best kott, aku rasa ini lah tempat paling cool . Haih! Bile lah nak dpt pegi , huhu :)


Saja je mao share ngan korang , may b ada yang dahh pegi sini ke ? Hmm. tkpelah ada rezeki suatu masa nnti sampai lah aku kt sini . Eceeehh ! Aku rasa cuti kali ni kt bukit tinggi ampang je kot , HAHA! Takpelah, janji bukit tinggi . kan kan kan :D Tapi kalu cuti cuti mcm ni , pegi Spa pon best .Takyah Spa mahal la, Spa murah pun berlambak apa. Hmm.. Sapa nak sponsor ?? ;)


Wahhh , syokkkk doe !


kawan kawan semua ke mane ? de plan best ke ,meh share sekali weh . Aku mahu tahu jugakk ! hmm,dah lah tahun ni raya cina sekali ngan Valentine kan , Ohh! So sweet weh ! Nak dating nak dating , hee~ Dah dah lin , jangan mengharap sangat lahh . Korang korang semua ,tunggu je lah next week punye post ea , nnti ku citekan kesudahan aku punye cuti ke mane, haha. Hopefully de yang menarik cuti kali ni , amin~
(;


Kaki ku di blogspot mu ; Sapa sapa yang de blog tu sila sila lah update ye , jangan nak tunggu berabuk mcm rumah yg tak berpenghuni . Kesian kat blog tu and kesian jugak kat aku yg asik view tpi tkde apa apa perubahan. huh! ;l


No comments: