Monday, February 22, 2010

Lotehh

Last week busy betul betul dengan pekara pekara yg sangat membebankan , sampai skrg aku tak okay lagi . Haih ,batuk cepat lah baikk.. lotehh ! Tapi takpelah , hopefully lepas ni settle dan aku akan hidup dengan aman dan damai ;) Yeaaahhh !!


Thanks a lott kt ORANG GILER KESAYANGAN yang sudi teman aku berminggu minggu ,
hee :)


Masa makan kat tanjung , Si giler buat ini , hee :) comelkan..
Aku tahu die tengah stress ,sbr la ea yaya !


Jejaka

Couple



Note kaki : Masa kuar tdi jumpe Aida , hee :) Seronok , die ngan abg ketul ketul . Wah makin cun sial , huhu. Plan nak ketemu Yana tak jadi , sorry babe ! Janji ! aku free nanti aku roger ko , Rinduu weh!


Khabar nya reunion jadi ke tak Cik Nadia ?



No comments: