Tuesday, February 23, 2010

Menutup Aurat bukan saja pada tudung

model bontot's


Selalu sangat aku cerita pasal diri aku sendiri kan , kali ni aku nak merepek pasal org lain plak dan sasarannya wanita bertudung . Sebelum tu aku minta maaf lah kat sesapa yang terasa sangat tu ek . Tapi badan pompuan dlm gambar ni mcm kenal la kan kan ? sapa kenal ? hmm.. no komen ! ;) Rasa rasa korang kan , apa motif dorang tutup kepala ? i mean pakai tudung la ? motiff please ? Sbb nak tutup rambut yg kerinting tu ke ? sbb rambut buruk ke ? sbb dahi jendul ke ? sbb kena paksa ngan mak bapak ? ataww ngan BF ? or sbb trend skrg ? haha, kunun Ekin bini Mawi lah ? HAHA . Dah sah sah die cantik weh!! Rasa rasa korang kan , apa feedback org bile nampak girl girl mcm ni ? Kasi lempang sekali blh tak ? pastu ckp "atas tutup belakang buka ek ,sapa ajar ?" nampak mcm zalim sangat je kan , sound je lah "Weh nak tutup aurat tutup la betul betul , ni tutup sikit , dedah sana sini ! ". Okay okay jangan bengang sangat lin , kau relax je ! Tak lah, nak dress up gile gile ta kisah , tapi still de batas nak jaga imej org bertudung ,betul ta ??


Okay fine , org selalu ckp "Aku tak tahu la die baik ke tak ,tapi nampak mcm baik je . Pakai tudung kott" ataw "Weh,at least die tutup aurat auww. Pakai tudung Ekin lagi ! dari kau tuh!" . Weh weh nak gelak sikit blh ta? Hihii ;D Jangan nampak baik la, jangan pura sopan blh ? Tunduk sikit bontot nampak gak , tunduk lagi sikit lurah kau dalam gak . celaka! ;l . Malas mao maki bebanyak , kawan saya banyak bertudung kang kena samaan plak , dah lah aku miskin lagi kedana plak kang .Huhu~


Aku yang ta bertudung ni pun bukan lah baik sangat,tak la sopan sangat,
Memang la aku pun terdedah sane sini jugak , at least aku ta la bogel,
hahaa





4 comments:

riri said...

haha.siapakah gerangan nya itu ekin?

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

bini mawi lahh.

liyanaKim said...

ha ini betul. bila dah bsedia . tutup lah dengan sebetul2 nye. bukan sekadar di atas tutop. tapi tunjuk lurah2 . serupa lah tak payah tutop. aku sangat setuju., weh dalam pics tu sapa???

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

HAHA :)
Adalah manusia bodo.