Thursday, February 11, 2010

Rinduuu

Lepas komen gambar gambar Si Alya Jolly kt FB tetiba tercetus plak idea nak merepek kat blog arini , kalu tak mmg aku da mls da nak buka blog . Nak dipendekkan cerita , 3 hari lepas aku baru je add gha and harini die da approve , tetiba nampak gambar lama plak .

Taraaaaaa ~


Time nih kiteorg g umah cousin syuk kawen kalu tak silap , kat port klang then jejalan sekali lah kt JJ, Bukit tinggi . Memang best lah JJ tuh ,besar sgt kott! Even da mcm penat giler kan ! but still sempat snap beberapa gambar . Lawak kan aku pose , haih ! budak budak betul lah.*hairband paling ta tahan tu , hee~



Ni plak gambar yg baru baru ni dorang gi holiday plus melawat syuk kt Melaka, dgr dgr best ! Ala ruginya tak follow ..Hmm.sorry syg syg ku . Duit tk mengizinkan saya pergi . huh! Actually aku saje je nak suruh korang compare kan gambar atas ni ngan yg bawah . HAHA :) Susahkan nak kumpulkan ramai ramai mcm dulu .Persoalan disini , blh ke semua berkumpul mcm dulu ? Bak kata Piji " Blh, tpi kena tunggu salah sorang kawen lahh". Aku suka jawapan tu ! HAHA



Ila dah pakai tudung dah, hmm :)
Permulaan yg baik buat die & Syuk .
:D

2 comments:

Anonymous said...

jolly : hahahha.
terharu aku.
wat entry for lan nye besday. hahah.
bg lg terharu. :)

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha, tengok la kalu mood sampai :)