Thursday, February 25, 2010

siap sedia.

Reunion @ Gathering telah dibatalkan


Cicak saya cakap "kita dh tahu apa yg akan jdi , so masing masing prepare je lah perasaan"

*sayu*

Bile cakap rindu ,sana sini cakap rindu.
Bile cakap nak jumpe ,deal sana sini nak lepak mane.
Bile kenang benda lepas, sana sini sedih.
Bile dah sedih ,sana sini nak kuar air mata.

Tapi bile sorang dah setting baik punye nak berkumpul reramai , banyak alasan LOGIK yang diterima . Terimakasih :)

Mara ? Taklah, mane ada mara .
Terkilan ? Eh, takde lah . Nasib bukan aku yg handle.
Sakit hati ? ha, itu pun tidak .
Makan hati ? Itu mungkin ,tpi sikit je.
Suka ? kau rasa ??!

Okay okay , kwn kwn sayang. Jangan terasa dengan apa yang saya cakap . Saya hanya ingin meluahkan kat blog tercinta , sbb die je sudi mendengar jeritan hati seorang manusia yg kuat membebel mcm saya. Thanks blogie~ ♥♥♥ .Kawan kawan , saya paham anda ada masalah masing masing . Saya mengerti anda ada kesulitan yg tak dapat dielakkan , saya sangat jelas pertuturan anda . Tidak mengapa, mungkin takdir telah tertulis untuk kita tidak bertemu . kan kan kan (:


Jangan salah paham apa yg saya uraikan,
Jangan salah tafsir apa yg saya ucapkan,
Jangan salah anggap apa yg saya katakan,
Jangan salah kan saya sekiranya ia terjadi.


Actually saya baru balik dari dgr ceramah Maulidur Rasul, Alhamdulillah dapatlah sikit pengetahuan berkenanan Nabi Muhammad S.A.W :)

Notekaki : Saya mahu menjadi manusia yg lebih penyabar.

No comments: