Tuesday, March 16, 2010

Cousin


Awal pagi dah call cakap nak datang kl , Okay fine! Kau wajib jumpe aku kali nih , tak kira . HAHAHA , belum jumpe lagi da minta itu ini . "Belanja itu dek lin , belikan aku itu dek lin , Aku nak yg mahal sikit dek lin ". Hahaa , dah lama ta dgr suara manja minta itu ini , dulu minta Along ! and now my turn laah . Okay reason nya da kerja kan ? :) Lah,rindunyaa. Ye ye rindu lorr , dah tentu tentu kau satu satu nya SEDARA PEREMPUAN yang aku ada! Eh,ada ramai lagi tpi susahkan nak dapat yang sekepala kan. Setuju ta ? Akhirnya lepas balik keje , bertemu di KL Sentral. Wah makcik ni bawak kaum , sorang namanya Fara && sorang lagi namanye Mok . Hee :) Famous jap nama korang de dlm blog ni , hee . Lepas belanja makan KFC , gerak balik naik KTM then mak ambik kat station Petaling .


Kununnya malam tu nak pegi tengok ALICE IN WONDERLAND tapi semua ta jadi , dan paling panas tak jadi sbb pemikiran otak otak bdk lembab zaman purba . Sakit hati tahap cipan malam tu , nasib dapat control . Kalu ta makan kaki la kau mlm tu , hee :) Sorry yana darling ta dpt bwk u jejalan , nnti tunggu pintu hati i terbuka ambik lesen dulu okay . Muah muah ,kesudahannya hanya melepekkk kt umah je lahh plus Gosipppppp Panas ! Hee , i LIKEEEEE ! De jugak main snap snap gambar , biasalah da lama ta jumpe kan . Sakai jap la snap gambar :DD

>>jeles auw rambut die lagi panjang ,hukhuk ;/

>>" Dek lin mcm mane kau buat lidah mcm tu ?? Ajar la ajar la "
hee


>>yna! tetiba aku de tahi lalat plak weh !
AHAHA




Antara picture picture terbaik Eliana Aziela :)



dan ayat terbaik Eliana Aziela "Dek lin lain kali kau bole la jadi photograffer aku weh!"
Love you babe ;)



Notakaki : Thanks makcik belanja time dinner tu ,kalu i tahu u nak belanja . I order bebanyak ;D

2 comments:

liyanaKim said...

OKEH YANG INI SY SNGT SUKA.! Sayang kau. hahhaa

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

Sayang kau jugak darling :D