Wednesday, March 3, 2010

Anak rosli


" Lin.ak da bt paper kt ko ke smp ak msg n col pn ko xjwp.kalo da,ak mntk maaf.tp at least bgtao la.ak mmg xon9 da, mmg xdpt keep in touch ngn ko dgn yg lain "


Ko takde buat salah pun , aku busy sikit . Ko jangan la pk bukan bukan , masa ko msg aku tu . Aku takde krdt , bile aku da top up lupe plak nak reply msg ko . Macam yg ko tahu la, aku kan kedekut krdt sikit .Eh bukan sikit ! Banyakkk..hihi. Masa ko col aku plak, aku bukan taknak angkat kekadang aku tinggal hp aku , aku kena g office sebelah . Bile ku nak pick up , ko da letak . hmm... Ini bukan alasan okay , ini kenyataan . Fon office aku pun da tak leh buat coll luar , tpi kalu fon umah/office blh la . Aku try coll office ko tak dpt , bile ku minta fa . Die pun bg number yg sama .Tapi aku de email kt ko lah babe , tak sangka plak email pun ko tak leh buka. Haih, aku tak salahkan ko tak salahkan fa . Dah itu yg terbaik tok hubungan korang , aku nak ckp apa lagi kan . Aku doakan yg terbaik je tok korang berdua . Actually susah jugak kalu ko tak online , aku rindu nak chat ngan ko . Layan cerita cerita panas ko kat kedah tu. hmm :( Sayang , ta lama lag ko nak g indon kan, aku ingat lah bulan tiga tpi tak tahu bile . Take care okay , ko jangan risau . Aku ta penah lupe ko ;) Kite kawan kan kan ..


imy

No comments: