Wednesday, March 17, 2010

Maluu betul lahh

Rasa nak tutup muka je seumur hidup , bole tak ? haha :) Alkisahnya begini, Semalam waktu balik kerja , biasalah aku dlm kete je mesti akan lena dan mak akan jadi pemandu yang berhemah dan baik hati kerna membenarkan aku tido . HAHA , kunun letih sangat lah kerja padahal keje dok online melayan bdk bdk gedik dlm FB je pun . Nak dipendekkan cerita , tetiba hp berderingg "I can't go any further than thissssss .I want you so badly, it's my biggest wishhhhh" , tuppp aku angkat ;


Me : Hellooo *nada penat

Guest : Hello , kenal dak sapa nih ? *suara pure loghat kedah

Me : Hmm, kau alia . nak apa ?

Guest : bla bla bla * ta dgr die ckp apa


Me : Ha?? kau kt mane ni weh ?

Guest : kenai dak sapa nih ?


Me : Sapa ? Alia kan .

Guest : Bukaann * suara manjaa


Me : Sapaa .

Guest : Bella lah


Me : Bella mane ? *pening pk (baru bangun tido) haha

Guest : Hm, bella lahh . bella mane ekk ,

Me : Bella alipp ke ? *pepandai je teka, sbb bella satu lagi tu aku da save number die


Guest : Aah, bella alip

Me : *sengeh sorang sorang > pastu explain kenape confident je cakapkan , mane taknye. Sapa lag nak col aku kalu ta alia , Haha . Takkan Aina plak en , hee.


Guest : Tu la pelik , nape tetiba cakap kau aku , haha



>>dua dua gelakkkkkk

Malu giler babi weh :/ ahaha.

Gadis cantik call aku , hee .
Anywy thanks bella :)

Ingat bella minta no fon sbb nak msg msg je,
haih.




>bella gf Alip lah, hee :)


No comments: