Monday, March 15, 2010

Redbox,s o g o

empat belas hari bulan tiga dua ribu sepuluh



Ta cukup hari sabtu , hari ahad sambut lagi birthday bie . Sebab birthday die sama ngan Birthday A.Lan :) Hm , kali ni hanya keluarga sahaaja okay . Angah ta dpt datang , well biasalah die , eehee :DD Apa pun enjoy jugak la malam tu , puas aku melalak . Tiga jam okay , mane tak puas nya . Dengan makan buffey lagi , Nyum Nyummm


Bile kek sampai , nyanyi lagi bufday reramai . Tetiba aku plak yang terharu , kenape lah time aku punye birthday ta mcm ni . Disambut dua kali berturut turut , hmm :/ Takpelah , tengok org yg kite sayang happy pun da cukup rasanya . Bie suka ta ??

Acara suap menyuappp ;D

&& Ini hasilnya ;) yehaaaaa .....

Sampai umah pukul 145 , Arghh. Penatnya, rasa mcm ta cuti je minggu ni .Patutlah harini mcm mengantuk je , nak update blog pun mcm malas je. Sebab tu la semua post aku tak tulis pepanjang , malas malas malas ;D


No comments: