Tuesday, March 2, 2010

Rumah kedua

Genting Highlands,
Disebabkan reunion tak jadi , dan disebabkan aku panas hati .
Aku ke Genting sejukkan diri .
Yang penting pening pk nak pakai kasut apa ni ,
kalu pakai seliper kang de je permainan yg ta leh main plak .
huh , semua sakai pakai kasut sekolah . sama plak tuh , haih .

Potong stem nak berfashion betul lahhh . hee ~Add Image
HAHA .


Tak nak cite lebih , genting bukan suatu tempat yg aku impikan pun . Just nak ilangkan bosan blh lah . Tapi tok Mia ,die gile punye excited . Woahh , seronok sampai ta tido dlm bus waktu pegi ni . Aku mcm biasalah , naik je apa apa transportation mesti ZzZZzzzzZZZzz ;) Buka je mata dah sampai , hee~

Dalam kabel car ;D

Dalam bus London , ecehh!

Naik go-karts


nyumnyum , sedap weh.
tpi dalam ni nampak besar la, sebenarnya kecik je .huh!
6 pcs = RM5.90 (tapi bodek bodek dpt percuma 2, untung kan!hihi)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Jadi model motor besar jap , jumpe bangbell auw time ni .
Lu pikir la sendiri , heee~

Jumpe plak bang badut , paw lah di belon . hee~
Lepas tu dandan la nak poser belon yg berbentuk bunga tu, lawak en en !


Itu saja tok minggu lepas .
Minggu ni dgr dgr ade Futsal plak , haih :(


>>Minggu depan birthday abg jan la, ngan anniversary yaya& afiq . Nak celebrate ke ta ?


2 comments:

Anonymous said...

celebrate la u.
mest best :)


u..u tdo sana kew?
msk bpe?
u p nek keta or bus?

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

hm..tengok lah mcm mane :)

kami ambik pakej la u.
ambik kat terminal bulatan kg pandan.
sorang rm41 >bus,cabelcar,outdoor game