Wednesday, March 31, 2010

Tak Seimbang

*lambat update

Apa yg ta seimbang ?
Mood minggu lepas lah , ta tahu apa hal tah . Ada je yang ta kena! So , macam biasalah bile mood jadi sakai . Mohd Shah Rizan lah jadi mangsa nya && aku lah jadi bahan cari gado ketika itu . Haih , lin lin bile nak berubah ni . Penatlah . Ini semua sbb _______ , itulah confident sangat .Padan muka ;D



Sabtu : Hang out with Sham n Mia (tengahari ke petang) & Afiq n Sha (malam ke larut malam) . Sakan Cik Yaya n Cik Sham kite nih Shopping , kesudahannya aku yg paling sikit shopping . Kesian kan , nak beli kasut kat Vincci size plak limited . susah betul la kalu kaki mcm gajah ni ;l .Malam nye plak selepas 2 teruna abis keje , kiteorang tonton movie kat Pavi . Alaaaa cerita apa lagi kalu bukan EKLD2 . Arahan mantap bf i :) hihi ,

Shamsul Haslam :)

Babak terbaik weh ;)

Hebat sungguh weh lakonan Aaron Aziz, seriuslly suka gile kott. Aaron i love u ;) Eceeh sesuka je aku , lin laki orang tu lin . Hihi ;DD Yang paling penting Sam dlm cerita ni even die ganas kan, nampak lawakk jugak coz asik teringat watak die dlm Adnan Sempit je , hee~



Ahad : Tak ke mane pun , just teman bie balik Shah Alam . Lama ta jumpe family die katanya,aku teman kan ajaa . Before balik , sempat singgah HERO Supermarket beli brg dapur sikit . Org tua tua ckp kalu datang umah org ta baik tangah kosong . hihi ,poyo lebih la aku kan . Padahal bie yg kuar duit , haruslahkan rumah die kott :DD Sempatlah snap picture ngan adik bongsu bie , Tina :)


Malam jugak la baru gerak dari Shah Alam yg membosankan tu , before balik rumah mak plak kiteorg singgah ioimall . Biasalah mamat gedik tu nak main game yg racing tu , Sebok nak kalahkan bf i kununnya (Zack ; watak shamsul haslam dlm EKLD2) .Kecoh !

Jom tengok muka muka lucu mamat gedik ni , hihi .
Get readyyyyyy b :DD

Puas hati lahh tu .


No comments: