Thursday, April 29, 2010

Tag

Kerja rumah dari Eliana Aziela :)



1. Adakah anda rasa anda hot?
takla hot sangat


2. Wallpaper pc/laptop yang anda gunakan sekarang!
picture with my besties :)


3. Cerita pasal gambar
banyak yg bole kite tafsirkan dlm sekeping gambar .


4. Bila kali terakhir makan pizza?
last sekali 2 minggu lepas kt giant ,Kinrara .Thanks mom!


5. Lagu terakhir anda dengar
Inikah cinta by Akim


6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag?
Facebookingggg :DD


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
Yinn .


8. tag lagi 8 orang

1. Anak Rose Merah
2. Alia Liyana
3. Alia Jolly
4. Aten sygs
5. Nadd!
6. Riri
7. Jumanah
8. Kakak Maslina :)

9. Siapakah orang nombor 1 kepada anda
My Bff


10. Katakan sesuatu kepada org nombor 5
Miss you yawww ,huh :)


11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan bf die lah , haha :) Mr. Lalan .


12. Bagaimana pula dengan nombor 4?
Faqhtee :)


13. Pesanan kepada orang nombor 6..
Cuba cari apa yg kau nak dlm idup kau,
aku tgok kau mcm keliru dengan setiap keputusan yg kau buat ,
hurmm ..


14. Kata kata cinta untuk org nombor 2
Cinta yg datang dan pergi tidak mematahkan semangat kau tok mencari yg terbaik dikalangan yg terbaik kan :) baguslah , manusia yg ta penah give up dengan cinta adalah kauuu ! aku nak bg award la kat ko , hihi :D


15. Adakah orang nombor 6 & 7 ada persamaan?
kulit bersih :) puteh wokk !


16. Berikan 5 sebab mengapa anda harus disayangi
*sbb saya pun seperti insan lain ingin disayangi
*sbb kalu org sayang saya,saya akan sayang org tu balik
*sbb sayang menyayangkan perlu wujud dikalangan manusia mahu pun haiwan.
*sbb apa kau tanye soalan merapu ni ,aku ta tahu nak jawap da weh!!
*sbb aku cun kott , sbb tu aku HARUS DISAYANGI, hahaha!!




Notekaki : Thanks ek makcik , bg tag yg bodo ni .
Pening aku pk nak jawao auww

Monday, April 26, 2010

MInggu yg sudah sudah

Secara jujurnya aku kurang selesa bile menaip blog skrg , ye lah .. da lama kan tak merepek plus merapu kt ruangan ni .Macam da lupe plak mcm mane nak kemas kan tulisan , mcm mane nak susun ayat , mcm mane nak nampak picture menarik . If post kali ni mcm boringgg sikit ,sorry ekk ! ;DD Hari ni , mood aku kembali normal .Banyak la idea idea nak mencarut kt dlm blog kali nih. Hello blog sayang , maafin saya ya ! :) Saya mengalami kesulitan minggu lepas , otak saya gagal berfungsi , saya gagal buat yg terbaik tok diri saya sendiri . Sampai suatu saat tu saaya rasa hidup saya selalu tak adil ,huh .


"Lin , jangan mengeluh sayang ."


Okay okay ta yah cerita pasal prob lepas , sbb semua da settle :) Post kali ni may b agak panjang , hasil rutin minggu lepas punye minggu lepas , aha .Kira dua minggu la. hm.. Jadi sapa sapa yg rajin sangat nak membaca , baca sampai abis okay.



Minggu lepas punye lepas :)
16/04/2010
Event : Family dinner
Location : Nasi berani Restaurants (Ampang)

Selepas kejadian ta jadi nak jumpe Kakya & Yna , aku terus plan nak follow Abah p makan .Tetiba mcm nak luangkan masa tok family kan ,apa salahnya . " Baiknya Yb lin harini " Abah dok sindir . Biasalah abahkan, huh! Stress giler kot , ujan lebat giler. Nak kuar mcm mane , kesian kakya da tunggu aku kt bb and kesian kt aku jugak sbb da siap siap nak jumpe dorang , F*&% !!



Adik Ika :)

♥ Mama & Ika , hee :)



Minggu lepas :)
23/04/2010
Event : Meet Bby Boy .
Location : Nara Restoran (Taman Melawati)

Mari aku kenalkan , Nama die : MUHAMMAD HAFIFI AMEER .
Baru berusia 1 minggu :) Comel kan ! Actually mmg aku ta gemar kt baby ,aku selalu cakap baby tu mcm toyol and aku takut sangat , tpi nak buat mcm mane kan . Dah nama pun mak angkat , kena kasi suka lah .


Fifie Sayang , jadi budak baik auww .
Ibu yin sayang fifi , sebulan je tak dpt jumpe fifi .
Nanti balik Kl balik , kan kan :)



Masih minggu lepas :)
25/04/2010
Event : Picnic
Location : Hutan Lipur Kanching , Rawang .

Last minute plan , tpi menjadi . So, happy sangat :) Even mula mula mcm bengang ngan Mohd Shahrizan tu , bwk tempat tah apa aapa tah . Tapi appy sbb Bbq menjadi , Aten ! rugi u tak ikot auww :) But its okay dear , next time ekk ! ;D Actually ,aku kena akui la . Nor Damia ada bakat dalam masakan , die yg handle makanan auw. Sedappp ouh ! :D Thanks Mia .

Buat research ke yaya , haha .

Ni pun sama, rajin betul :)

3 jejaka menghidupkan api
(Shah, Afiq & Aiman)

Hasilnya, taraaaa :)
. Nyum nyum nyum .


snap snap snap snap :)
Excited betul mamat sorang ni auw, bukan main posing sana sini .
Jom tengokkk , hehe .


:DD
*senyum lebar*



Thursday, April 15, 2010

Tamat

Majlis Penutupan Kelab Sukan & Reaksi Kumpulan Yasmin

Akhirnya tamat jugak seisi 2009-2010 , keputusannya amat dukacita utk aku tpi adat permainan la kan , ada menang ada kalah . Eceh lin , kecoh lebih lah . haha :) saje je gedik , padahal ta bg apa apa impak pun kt aku . Ada aku kisah nak menang ke nak kalah ? haha .Thanks to Kak aza sebagai pengerusi kelab sukan & AJK yg terlibat , secara rawaknya Undian kali ini berpihak kepada Kak Siti , cayalahh . Tahniah kak :) Kali ni buat sukan best best sikit okay , kalu de oliday oliday lagi cun .hihi .

Keputusan :
Johan > Star Scream
Naib Johan > Optimus Prime
Tempat ke-3 > Bumble bee
Tempat ke-4 > Megatron

Dapat la hemper & wang tunai RM50 :) Jadilah daripada takde and waktu lunch tadi , Ank Bos belanja makan kt AyuThaya Restaurants :) Sedapp giler okay , very class tempat tuh. Wah jakun kejap la anak Cik Noni . Hahaha .Thanks to C.Zifi & Mr Kwek :DD



Sebahagian dari Megatron :)
muka tetap ceria even kalah teruk ,sbb semua ahli kelab sukan dpt Pendrive 4GB.
Yeah , menang kalah semua dapat .booooo~





**********************************************************



Yeah , Anak Rahim dapat baby boy :) hihi .
Tahniah Tahniah ! Esok aku g melawat kamu berdua okay .
♥ Muahhhhx!


Tuesday, April 13, 2010

Sudah 22

Happy Birthdayyy to My BFF
Nor Damia && Nor Jihan


and adik bongsu dorang ; Kika

*birthday dorang sama auww , giler bijak sana pasangan sejoli Abdullah & Sapura .
Damia & jihan dah tentu lah .
Nama pun kembar ! ;D


Ucapan :) Semoga persahabatan kite ini kekal selamanya , Sorry if selama ni aku ta jdi kwn yg baik tok korang . Tapi at least aku de berubah sikit sikit kan ;) May b la ta banyak , tpi ada sikit kan kan . Mia, thanks tok semua pengorbanan kau . Susah senang aku , kau banyak tlg . thanks so much babe & you jihan , thanks jugak share prob sesama :) Aku nak bgth , kau seorang pendgr yg baik . Kadang kadang aku perlu kan pendapat org mcm kau utk bg aku nasihat , Thanks kakak jihan ;DD && Kikah , thanks sbb selalu memekak bile aku datang, haha. Giler sempoi la lu minah , nnti kau da besar make sure kau baca post aku nih auw , skrg ta bole lagi sbb kau eja pun lintang pukang kan . Kaki jadi Maki , susu jadi susau . risau makkk !
hahahha ! no komen .



Monday, April 12, 2010

Wedding Abg Shahrul



Starting picture , haha :DD


Selamat Pengantin Baru Abg Ika :D

10 April 2010

Nak tahu ta aku punye semangat nak pegi wedding ni , mlm jumaat aku da pegi usha jalan nak p umah ika , sorry ika ta bgth . Aku taknk kaco kau, aku tao kau busy .hehe :) lagi pun mlm tu aku merempit ngan Sham , bukan apa kang esok tkde la sesat nak pegi dah la tumpang org . Nak dijadikan cerita, aku ni bukan ta penah pegi umah ika, de la 3 4 kali pegi tpi ta ingat jalan . Hahaha , buat malu je la kau ni lin . Kepada Alia sorry ta bg penjelasan yg tepat , mcm ni masa atas motor cari umah Ika tu alia ada col tanye Pudu Station da tutup ke . Masya-Allah seriuslly aku ta tahu weh , nama je dok KL . Haha,mcm mane aku leh ta tahu ni . Huh! Malu malu malu

Actually semangat nak jumpe kwn kwn kesayangan

Thanks Cik Yaya, kalu takde awak saya pun ta sampai sane :)

Mane pengantin lelaki nih , eceh !! ;')

Adik pengantin cun ouh , hihi :) Thanks Ika .

Gedik dipelamin ;) hihi . Suka sangat gambar ni even aku nampak buruk ,
Apa ku kisah ! &*#%

Bersama pengantin perempuan , nama die Kak Norly kalu tak silap aku ;)

Pengantin Akan Datang , Tungguuuuuu (:

Makan Makan time ! ;)
Eh, sapa sebelah lin tuh . ecehhh ..
Ika takmo mara ha , die ingat aku auww . hee

Eh, pandang sini lahh .. hihi

Lahhh, nadd plak ;D hayokkkkk !


Okay snap picture ramai ramai ;)
Nad , please la nak tido balik umah . Bole ? hahahhaha


Balik wedding , nad datang umah pick up aku ngan Sham p Timesquare . Main bowling , best kott :) Tah tetiba je kan ,aku pun lupe idea saapaa . Yang pastinya aku kalah teruk okay , ye lah ye lah . Aku mane pandai main bowling , dah la bola die berat ! Juaranya Anak Sayuti , Naib Juara Nadia Abdullah , Tempat ketiga Yen & last :( hihi . ME !!

Kalah pun kalah la , janji funnn ! :D