Monday, April 26, 2010

MInggu yg sudah sudah

Secara jujurnya aku kurang selesa bile menaip blog skrg , ye lah .. da lama kan tak merepek plus merapu kt ruangan ni .Macam da lupe plak mcm mane nak kemas kan tulisan , mcm mane nak susun ayat , mcm mane nak nampak picture menarik . If post kali ni mcm boringgg sikit ,sorry ekk ! ;DD Hari ni , mood aku kembali normal .Banyak la idea idea nak mencarut kt dlm blog kali nih. Hello blog sayang , maafin saya ya ! :) Saya mengalami kesulitan minggu lepas , otak saya gagal berfungsi , saya gagal buat yg terbaik tok diri saya sendiri . Sampai suatu saat tu saaya rasa hidup saya selalu tak adil ,huh .


"Lin , jangan mengeluh sayang ."


Okay okay ta yah cerita pasal prob lepas , sbb semua da settle :) Post kali ni may b agak panjang , hasil rutin minggu lepas punye minggu lepas , aha .Kira dua minggu la. hm.. Jadi sapa sapa yg rajin sangat nak membaca , baca sampai abis okay.



Minggu lepas punye lepas :)
16/04/2010
Event : Family dinner
Location : Nasi berani Restaurants (Ampang)

Selepas kejadian ta jadi nak jumpe Kakya & Yna , aku terus plan nak follow Abah p makan .Tetiba mcm nak luangkan masa tok family kan ,apa salahnya . " Baiknya Yb lin harini " Abah dok sindir . Biasalah abahkan, huh! Stress giler kot , ujan lebat giler. Nak kuar mcm mane , kesian kakya da tunggu aku kt bb and kesian kt aku jugak sbb da siap siap nak jumpe dorang , F*&% !!



Adik Ika :)

♥ Mama & Ika , hee :)



Minggu lepas :)
23/04/2010
Event : Meet Bby Boy .
Location : Nara Restoran (Taman Melawati)

Mari aku kenalkan , Nama die : MUHAMMAD HAFIFI AMEER .
Baru berusia 1 minggu :) Comel kan ! Actually mmg aku ta gemar kt baby ,aku selalu cakap baby tu mcm toyol and aku takut sangat , tpi nak buat mcm mane kan . Dah nama pun mak angkat , kena kasi suka lah .


Fifie Sayang , jadi budak baik auww .
Ibu yin sayang fifi , sebulan je tak dpt jumpe fifi .
Nanti balik Kl balik , kan kan :)



Masih minggu lepas :)
25/04/2010
Event : Picnic
Location : Hutan Lipur Kanching , Rawang .

Last minute plan , tpi menjadi . So, happy sangat :) Even mula mula mcm bengang ngan Mohd Shahrizan tu , bwk tempat tah apa aapa tah . Tapi appy sbb Bbq menjadi , Aten ! rugi u tak ikot auww :) But its okay dear , next time ekk ! ;D Actually ,aku kena akui la . Nor Damia ada bakat dalam masakan , die yg handle makanan auw. Sedappp ouh ! :D Thanks Mia .

Buat research ke yaya , haha .

Ni pun sama, rajin betul :)

3 jejaka menghidupkan api
(Shah, Afiq & Aiman)

Hasilnya, taraaaa :)
. Nyum nyum nyum .


snap snap snap snap :)
Excited betul mamat sorang ni auw, bukan main posing sana sini .
Jom tengokkk , hehe .


:DD
*senyum lebar*



2 comments:

Anonymous said...

bkn xmo
ngah gado nan faqt :(
huhu
mls tencen2

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha :)
its okay dear,next time okay.