Tuesday, April 13, 2010

Sudah 22

Happy Birthdayyy to My BFF
Nor Damia && Nor Jihan


and adik bongsu dorang ; Kika

*birthday dorang sama auww , giler bijak sana pasangan sejoli Abdullah & Sapura .
Damia & jihan dah tentu lah .
Nama pun kembar ! ;D


Ucapan :) Semoga persahabatan kite ini kekal selamanya , Sorry if selama ni aku ta jdi kwn yg baik tok korang . Tapi at least aku de berubah sikit sikit kan ;) May b la ta banyak , tpi ada sikit kan kan . Mia, thanks tok semua pengorbanan kau . Susah senang aku , kau banyak tlg . thanks so much babe & you jihan , thanks jugak share prob sesama :) Aku nak bgth , kau seorang pendgr yg baik . Kadang kadang aku perlu kan pendapat org mcm kau utk bg aku nasihat , Thanks kakak jihan ;DD && Kikah , thanks sbb selalu memekak bile aku datang, haha. Giler sempoi la lu minah , nnti kau da besar make sure kau baca post aku nih auw , skrg ta bole lagi sbb kau eja pun lintang pukang kan . Kaki jadi Maki , susu jadi susau . risau makkk !
hahahha ! no komen .