Monday, April 12, 2010

Wedding Abg Shahrul



Starting picture , haha :DD


Selamat Pengantin Baru Abg Ika :D

10 April 2010

Nak tahu ta aku punye semangat nak pegi wedding ni , mlm jumaat aku da pegi usha jalan nak p umah ika , sorry ika ta bgth . Aku taknk kaco kau, aku tao kau busy .hehe :) lagi pun mlm tu aku merempit ngan Sham , bukan apa kang esok tkde la sesat nak pegi dah la tumpang org . Nak dijadikan cerita, aku ni bukan ta penah pegi umah ika, de la 3 4 kali pegi tpi ta ingat jalan . Hahaha , buat malu je la kau ni lin . Kepada Alia sorry ta bg penjelasan yg tepat , mcm ni masa atas motor cari umah Ika tu alia ada col tanye Pudu Station da tutup ke . Masya-Allah seriuslly aku ta tahu weh , nama je dok KL . Haha,mcm mane aku leh ta tahu ni . Huh! Malu malu malu

Actually semangat nak jumpe kwn kwn kesayangan

Thanks Cik Yaya, kalu takde awak saya pun ta sampai sane :)

Mane pengantin lelaki nih , eceh !! ;')

Adik pengantin cun ouh , hihi :) Thanks Ika .

Gedik dipelamin ;) hihi . Suka sangat gambar ni even aku nampak buruk ,
Apa ku kisah ! &*#%

Bersama pengantin perempuan , nama die Kak Norly kalu tak silap aku ;)

Pengantin Akan Datang , Tungguuuuuu (:

Makan Makan time ! ;)
Eh, sapa sebelah lin tuh . ecehhh ..
Ika takmo mara ha , die ingat aku auww . hee

Eh, pandang sini lahh .. hihi

Lahhh, nadd plak ;D hayokkkkk !


Okay snap picture ramai ramai ;)
Nad , please la nak tido balik umah . Bole ? hahahhaha


Balik wedding , nad datang umah pick up aku ngan Sham p Timesquare . Main bowling , best kott :) Tah tetiba je kan ,aku pun lupe idea saapaa . Yang pastinya aku kalah teruk okay , ye lah ye lah . Aku mane pandai main bowling , dah la bola die berat ! Juaranya Anak Sayuti , Naib Juara Nadia Abdullah , Tempat ketiga Yen & last :( hihi . ME !!

Kalah pun kalah la , janji funnn ! :D


No comments: