Monday, May 3, 2010

Happy Weekkk !

Al-kisah nya minggu lepas hari jumaat kan aku MC , ramai rupanya yg ambik kisah aku takde kt office . Nama pun manusia kan, ada je lah ta puas hati . Kalu ku MC sekali pun ,bukan menyusahkan korang kan . Tak guna MC korang pun kott, nak kisah kenape ? Aduyai ,sabar je lahh . Dah dah malas nak ambik port ,kau nak mengata ? kata lah . Nak mengumpat ? silakan laah . Nak cakap belakang , dialu alukan weh . Nak tikam belakang ? aku tahu la kau sapa ,mulut longkang ! Terasa ? mmg patut pun :) Ini buat kauuu !





Well, jumaat hari tu .
Balik ampang , roger kaum kerabat ampang and meet Lyana Suhaime and Ayai kesayangan die. Aten laling pun join sekali :) Thanks u memeriahkan suasana , Lyana best main snap snap weh ! lama giler kottt tak snap ngan minah ni , sewel aku kejap dpt kamera mahal :DD Apa yg paling mahal malam tu gosip gosip terhebat , terbaik wokkkk .. Takdela gosip mane pun , tpi puas hati la.hihi .




Sabtu aku pegi settlekan segala urusan pembayaran , ye lahh kan gaji da masuk . Bile duit da masuk perlu la ada duit yg kuar :( Itu ini kena bayar , haih ! sadisnya, tak lama duit dok dlm bank . haha ! :DD Then pegi melawat bakal mak mertua , so tkde apa yg menarik pun yg nak dikongsikan :) Nasib la ta tido sane , hihi .Mekasih b , dok lepak ampang je la . Dok sorang sorang , Abah p Oliday ngan Angah , Ery pun ikot sekali . Seisi mengenal bakal menantu berlangsung weh ,aku mls la nak kaco daun .hihi :) Sebenarnya mmg aku mls nak p , lepak Kl lagi best kottt . Tapi mcm sedih je tido sesorang , nasib bie saayang ada . hee :)


Ahad : BESSSSTTTTTTTT!
B janji nak belanja tgok wayang, Alaa please la nak tgok cite iron man tu . Gedik giler , mmg takkan la kan ,erkk! tgok cite lain okay sayang :) Mula mula pegi Mid Valley , giler ramai kot org.Beratur mcm nak buat mengundi tok pilihanraya je , hihi :D Masa tgh usha usha nak tgok cerita tu , bole bayang ta jumpe sapa? HAHA , Si Jihan kembar Mia la . Kt Ampang ta jumpe , kt Mid plak jumpe . Haih, sbr je lah :)
Dari tengahari sampai ke tengahmlm la melepak ngan die , best! Kali ni mood Safwan okay ! Kan best kalu selalu mcm tu, hihi :) Kiteorang lepak Ioi Mall, Puchong. Tengok movie kt sane ! Cite nih ha! Scare giler weh! Memang la aku ta minat tengok cite omputeh, tpi kali ni ta tahu la nape aku mcm ikut je pilihan dorang. haha!


Malam tu before hantar jihan balik ShahAlam, pegi makan kt Seksyen 2 dulu . Ergg . taksedaplangsung okay ! Tapi aapa pun thanks to Safwan sbb belanja , haha ! :DD
Sekian untuk kali ni , byebye !



2 comments:

lana suhaime said...

wah2..ehehe. rindu2..nasib tgkp gambar! :)

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

tahu takpe ! :)