Friday, May 21, 2010

Jeles eh.



Haruslah jeles, blogspot dorang semua best best , cantik cantik , comel comel . cool cool .err ? cool ke ? Alaaaa jeles nyaaa,nak blog mcm tu jugakkk. Bole tak ? Bole Cik Lin , tpi kena rajin sikit la . Betul tak ? Kena rajin edit sana, edit sini , cuba sana cuba sini , klik sane klik sini . Kau bole ke ? Hahaha. Haruslah bole kan, lagi pun yang nak baca nnti aku jugak. Aku fikir ini la cara aku nak balas jasa baik si blogspot yg selalu mendengar cerita cerita kalu marut and problem aku .Mekasih blog kesayangan :) Okay hari ini ,tuan kau akan make overkan raut wajah kau yg hambar tu. Kesian 'Summer Beauty' ,tak beauty lagi dah sbb asik pakai muka lama je . Hari ni bergembira lah kau wahai blogspot, sbb tuan kau sangat kerajinan and baik hati plus mood die sangat molek nak bg kau nampak fresh & cool . Hahaha, kunun! :)


Jadi kawan kawan tunggu ...!
;)


No comments: