Tuesday, May 25, 2010

Peristiwa itu

Ye ye kan dah janji nak cite , haha :) Okay, last week tkde aapa yg best pun . Minggu ni masuk minggu ke 3 ta jumpe My Bff,Mia. Yee org busy , takmo la ganggu kan . I pun busy ngan life i, nasib dpt jumpe Isham (walaupuntaksampai5minitpunsebenarnya.haha) . Alhamdulilah,sejak kebelakangan ni , hubungan ku ngan kakak kakak okay :) Ta tahu la nape, Angah pun mood baik je. Amin amin, semoga kekal lah mood die seebegitu. Selain menghabiskan duit ke arah CERITA SYOK SENDIRI KT BWH TU, Kiteorang jejalan je kt sekitar ampang , jalan makan jalan makan jalan makan


Nak dipendekkan cerita, time pegi Jalan Ipoh ;) Kiteorang kena tahan ngan polis sbb langgar double line. Actually mmg jalan tu takleh silang , tpi selalu buat takde polis. Kali ni de plak kt pekeliling tuh. Aduyai, Tahan je okay ! Tak kena saman pun, nak tahu kenape ? baca kt bwh ni !



Polis : Minta lesen , Ic *muka nak garang, haha

Sis : Kejap kejap *gabra la jugak

Polis : Nak pegi mane ni, tahu ta situ double line?

Sis : *masih cari lesen, haih takde plak. buat hal plak die ni!

Polis : Nak ke mne nih ?

Sis : Nak ambik makcik kt Jalan Ipoh,die nak pegi IJN.


Polis *check check lesen, ic .. (Nasib jumpe auww) Lain kali jangan buat lagi ye, ni amaran ! Lepas ni saya terpaksa tahan.


Sis : Okay ,Mekasih cik . Ni nak tanye, kalu saya nak pegi IJN balik lalu mane ea ? *muka budak baik.


Polis : Pusing balik , lalu bulatan pahang .bla bla bla .


Sis : Okay okay , terimakasih cik!


*Pandai kakak aku kelentong,
kali ni die menipu tknampak sbb selalu kalu die menipu mcm gagap sikit.hahahahaa ! Good job Huda.



Sempat agi snap picture muka cuakkk , hee~


Masa berhenti snap picture tu,
kiteorang betul betul belakang bus ni .
Hah, hambik kau ! monyet pun pandai BERTINDAK BIJAK :)


Sorry, TERgedik ! :)


No comments: